Αθλητισμός

Ημέρα εκλογών και κλήρωσης στη Super League

Με το Μουντιάλ να βρίσκεται στην τελική του ευθεία οι φίλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου επιστρέφουν για λίγο στην τοπική επικαιρότητα καθώς για σήμερα έχει προγραμματιστεί η κλήρωση της Super League, αλλά και οι εκλογές για νέο πρόεδρο.

Στις 15:30 θα συνεδριάσει το ΔΣ της Λίγκας, έχοντας ως κύριο θέμα την εκλογή νέου προέδρου. Ως φαβορί για τον διάδοχο του Γιάννη Μώραλη φαντάζει ο επί χρόνια αναπληρωτής πρόεδρος του συνεταιρισμού και πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος, αλλά δεν αποκλείονται ανατροπές της τελευταίας στιγμής.

Παράλληλα, θα εγγραφούν τα νέα μέλη, Νίκη Βόλου και Κέρκυρα, ενώ θα συζητηθεί το φλέγον θέμα της διαιτησίας, αλλά και αυτό των δανεικών ποδοσφαιριστών. Στα προηγούμενα συμβούλια έχουν κατατεθεί προτάσεις που θα συζητηθούν εκ νέου.

Μετά το ΔΣ, θα ακολουθήσει Έκτακτη Γενική Συνέλευση, με θέμα την προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος αλλά και των πλέι οφ. Σύμφωνα με τις προθέσεις όλων, στόχος είναι τη νέα χρονιά να μειωθούν σε 16 οι ομάδες της Super League, γεγονός που σημαίνει ότι στο νέο πρωτάθλημα θα υποβιβάζονται τέσσερις.

Η ημέρα θα τελειώσει με την κλήρωση που έχει προγραμματιστεί για τις 21:00 στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Κέντρο "ΔΑΪΣ".

Σχόλια