default-image

Νικητής ο Ανθεστίων στο μπαράζ της Α2 ΕΠΣΗ

Ποδόσφαιρο
Νικητής ο Ανθεστίων στο μπαράζ της Α2 ΕΠΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η διαδικασία των πέναλτι χρειάστηκε ώστε ο Ανθεστίων να επικρατήσει με 4-3 της Τυλίσου στο μπαράζ της Α2 ΕΠΣΗ και να εξασφαλίσει την παραμονή του, αντίθετα με τους ηττημένους που τερματίζουν στην επισφαλή 10η θέση και θα ευελπιστούν να μην επηρεαστούν από τους υποβιβασμούς της Γ΄ Εθνικής.

Η κανονική διάρκεια στο γήπεδο Πανεπιστημίου ολοκληρώθηκε ισόπαλη 0-0 ενώ στην παράταση με σκορ 1-1, με την Τύλισο να προηγείται με τον Γαντζούδη στο 109' και τον Αναγνωστόπουλου στο 116' να ισοφαρίζει 1-1.

Έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι. Το πρώτο πέναλτι για την Τύλισο ανέλαβε να εκτελέσει ο Πολάκης με τον Σαμπαριώτη να αποκρούει, ενώ ο Κελαράκης για τον Ανθεστίωνα έκανε το 1-0. Ο Σταματάκης ευστόχησε και ισοφάρισε σε 1-1 για την Τύλισο με τον Αναγνωστόπουλο να μην κερδίζει τον Βλαχάκη και να παραμένει το 1-1 στα πέναλτι. Την τρίτη εκτέλεση της Τυλίσου στα πέναλτι έκανε ο Τσιμπούκας με τον Σαμπαριώτη να αποκρούει και πάλι! Στην συνέχεια ευστόχησαν για τον Ανθεστίων οι Δρακούλης, Τρουλάκης και Καληγιαννάκης και για την Τύλισο οι Παγκαλάκης, Γκιγκόκας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ανθεστίων (Μανώλης Μουντράκης) : Σαμπαριώτης, Αποστολάκης, Δρακάκης(100? Καληγιαννάκης), Σαιτάκης, Δοριομανωλάκης, Κλάδος, Φωτόπουλος(84? Αναγνωστόπουλος), Κελαράκης, Δρακούλης, Τρουλάκης, Χανιωτάκης(69? Χαλεπάκης)

Τύλισος (Γιώργος Φιολιτάκης) : Βλαχάκης, Γκιγκόκας, Τσιμπούκας, Παπατσαράκης(65? λ. τ. Τερζίδης), Πολάκης, Τσαντηράκης, Παγκαλάκης, Μπουγαδάκης, Γαντζούδης, Ραφαέλο(84? Σταματάκης), Σπανάκης(101? Μποζατζίδης)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News