default-image

Χωρίς άγχος, αλλά με προβλήματα ο ΟΦΗ στο Ιβανώφειο

Μπάσκετ
Χωρίς άγχος, αλλά με προβλήματα ο ΟΦΗ στο Ιβανώφειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τους Τζόρτζεβιτς και Δεληγιώργη στην αποστολή ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη ο ΟΦΗ, ο οποίος αντιμετωπίζει σήμερα, στις 5 μ.μ., τον Ηρακλή, στο πλαίσιο της 25ης και προτελευταίας αγωνιστικής της Α2 του μπάσκετ.

Τόσο ο Σέρβος σέντερ όσο και ο Έλληνας γκαρντ είχαν υποστεί διάστρεμμα στην εντός έδρας αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου με το Φιλαθλητικό και, παρόλο που δεν είναι 100% έτοιμοι, θα προσπαθήσουν όσο μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα τους. Απόντες θα είναι, αντίθετα, ο Πάρης Μάρτζος και ο Δημήτρης Σταθάκης, καθώς και οι δύο ταλαιπωρούνται από κάταγμα στο χέρι τους.

Τόσο ο ΟΦΗ όσο και ο Ηρακλής έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους και η σημερινή μεταξύ τους αναμέτρηση δε θα περιλαμβάνει τον παράγοντα άγχος. Και οι δύο, ωστόσο, θέλουν τη νίκη για λόγους γοήτρου, αλλά και για να τερματίσουν όσο το δυνατό πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα.

Μπορεί το ματς στο Ιβανώφειο να είναι αδιάφορο, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για τις αναμετρήσεις στην Αμαλιάδα και τις Σέρρες, όπου θα κριθεί η άνοδος και η παραμονή αντίστοιχα.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής της Α2: ΔΑΚ Σερρών (17:00) Ίκαροι Σ.-Ερμής Λαγκαδά, Ψυχικού (17:00) Ψυχικό-Αρκαδικός, Λαυρίου (17:00) Λαύριο-ΚΑΠ, Αμαλιάδας (17:00) Κόροιβος-Καβάλα, Ζωγράφου (17:00) Φιλαθλητικός-Παγκράτι, Ιβανώφειο (κθ, 17:00) Ηρακλής-ΟΦΗ (Δεσλής-Τσιαπλής-Κατωτικίδης), ΔΑΚ Βέροιας (17:00) Φίλιππος Β.-ΑΕΚ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News