default-image

Come On Brazil ... μαζί με την Εθνική μας! (Video)

Ποδόσφαιρο
Come On Brazil ... μαζί με την Εθνική μας! (Video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα πολύ ωραίο τραγούδι το «Come On Brazil» από τους «Zante Dilemma», φιλοδοξεί να συνοδέψει την εθνική μας ομάδα στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, για της δώσει περισσότερη ενέργεια και να συνδυάσει την παρουσία της με την επιτυχία. Παράλληλος στόχος του να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη παγκοσμίως στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι στη σύγχρονη εποχή, αλλά και αυτό που έχει συμβεί στην Ελλάδα, από την οικονομική κρίση.  

Η ενημέρωση για το τραγούδι αυτό, έγινε επίσημα με δελτίο τύπου από την ΕΠΟ, που παρέχει και πολλά στοιχεία για την πορεία του συγκροτήματος, επικεφαλής του οποίου είναι ο Έλληνας από την Αυστραλία, Κώστας Εφέπουλος:

«Με το νέο τραγούδι των αντιστάρ Zante Dilemma "COME ON BRAZIL" θα ταξιδέψει στη μακρινή Βραζιλία για το Παγκόσμιο Κύπελο η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου της Ελλάδας.

«Το "COME ON BRAZIL» είναι αφιερωμένο στην Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου της Ελλάδας και έχει διπλό μήνυμα.» δήλωσε ο επικεφαλής των Zante Dilemma Κώστας Εφέπουλος και συμπλήρωσε

" Πρώτον να έχει η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου επιτυχίες στο παγκόσμιο κύπελλο, οι οποίες θα δώσουν χαρά στους Έλληνες που πλήττονται τα τελευταία χρόνια από την οικονομική κρίση. Και δεύτερον το τραγούδι αυτό με αφορμή το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, να ευαισθητοποιήσει την παγκόσμια κοινή γνώμη για τα προβλήματα που βιώνουν εκατομμύρια άνθρωποι σε όλες τις γωνιές του πλανήτη».

Το τραγούδι "COME ON BRAZIL" συνοδεύεται από video clip, το οποίο ήδη … ταξιδεύει από τη χώρα μας για να φτάσει μέχρι τις μακρινές Φαβέλες της Βραζιλίας, αγγίζοντας εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο , οι οποίοι ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας και της ανέχειας.

Το video, που γυρίστηκε στην Ζάκυνθο, αποκαλύπτει τη σκληρή πραγματικότητα της κρίσης που βιώνει η Ελλάδα και το σενάριο είναι βασισμένο σε πραγματικά πρόσωπα και παράλληλες καταστάσεις που έχουν άμεση σχέση με τη παγκόσμια κρίση.

Τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το μπλε και το κίτρινο, δυο χρώματα που εκπροσωπούν τηνΕλλάδα και τη Βραζιλία αντίστοιχα».

COME ON BRAZIL --(ΕΛΛΗΝΙΚΑ)

  • Από τη χώρα του ανθρώπου που αποκαλούν το ~Μαύρο Μαργαριτάρι~ (Πελέ),ας αλλάξουμε τον κόσμο.Με τη δύναμη του παιχνιδιού ας δώσουμε μια κλωτσιά στη φτώχεια και στον πόνο και να επανακτήσουμε πάλι την αξιοπρέπεια μας.Από τη χώρα του ανθρώπου που αποκαλούν το ~Μαύρο Μαργαριτάρι~ ας απλώσουμε ένα χέρι.Ας σκοράρουμε πατώντας γερά στα πόδια μας και ίσως βρούμε έναν παράδεισο και για εμάς δίνοντας τους μια ευκαιρία να μας καταλάβουν.Έλα μαζί μου Βραζιλία και δώσε αλήθεια στο λόγο να υπάρχω.Σε ακούω να με καλείς σώζοντας την ψυχή μου από όλα εκείνα που νιώθω.Έλα μαζί μου Βραζιλία Στέκομαι με δάκρυα στη βροχή. Προστάτεψε την πατρίδα μου από την φτώχεια και τον πόνο.Από τη χώρα του ανθρώπου που αποκαλούν το ~Μαύρο Μαργαριτάρι~,ας παγιδέψουμε μια στιγμή από το δάκρυ του που κυλάει.Ακούω τη φωνή του δυνατά και καθαρά. Με τον ήχο αυτόν ας ακουστούν όλων μας οι φωνές.Έλα κοντά μου Βραζιλία.

Απολαύστε το:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News