default-image

Ο 96χρονος φίλαθλος του Εργοτέλη και το παράπονο του

Αθλητισμός
Ο 96χρονος φίλαθλος του Εργοτέλη και το παράπονο του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αν υπάρχει ένας άνθρωπος που δικαιούται να μιλάει για τον Εργοτέλη, από τη θέση του φιλάθλου, έχοντας ζήσει το μεγαλύτερο κομμάτι της ιστορίας του συλλόγου, αυτός είναι ο Χαρίδημος Βιδάκης. Πρόκειται για το γηραιότερο και έναν από τους πιο πιστούς φιλάθλους της ομάδας.

Πρόσφατα το συνδρομητικό κανάλι, στα πλαίσια της εκπομπής «Μία πόλη, μία ομάδα», παρουσίασε τον Εργοτέλη, φιλοξενώντας μεταξύ άλλων και δηλώσεις φιλάθλων. Ο Χαρίδημος Βιδάκης πουθενά! Ο ίδιος λοιπόν μίλησε για το παράπονό του στην προσωπική ιστοσελίδα που διατηρεί στο facebook. «Είμαι 96 χρονών, δεν έχασα αγώνα του Εργοτέλη στο φετινό πρωτάθλημα και άλλες εκδηλώσεις του. Η εκπομπή του Nova "Μία πόλη, μία ομάδα" ήταν ένα λάθος! Δε βρέθηκε κανείς να μιλήσει μαζί μου, αλλά ούτε και με τον Καρρά.

Μίλησαν με το γνωστό... και κάποιους άλλους νεοεργοτελίτες γιατί τον Εργοτέλη τον βλέπουν και τον έχουν για αυτοπροβολή όλοι αυτοί. Τον υπηρέτησα δεκαετίες πολλές και τον υπηρετώ».

Τιμώντας κανείς το παρελθόν του, μπορεί να έχει παρόν και μέλλον. Ένας 96χρονος φίλαθλος αξίζει τον σεβασμό όλων και κυρίως της ΠΑΕ, για την οποία αποτελεί τιμή να τον έχει στις τάξεις της!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News