default-image

Για διπλό "χτύπημα" ο Ολυμπιακός

Αθλητισμός
Για διπλό "χτύπημα" ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ολυμπιακός προχωρά για την ολοκλήρωση δύο «δυνατών» μεταγραφών. Η πρώτη αφορά την απόκτηση σέντερ φορ, με τον Άλαν Πουλίδο να είναι προ των πυλών. Ο 23χρονος Μεξικανός θα είχε ήδη «κλείσει», ωστόσο έχει προκύψει ένα ζήτημα με την ομάδα του, Τίγκρες.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη συμφωνήσει μαζί του, ωστόσο ο μεξικανικός σύλλογος αρνείται να του δώσει αντίγραφο του συμβολαίου του και ο ίδιος δηλώνει πως μένει ελεύθερος. Η Τίγκρες προσπαθεί με διάφορους τρόπους να εξασφαλίσει πως ο ποδοσφαιριστής δεν θα φύγει χωρίς αντίτιμο, κάτι που συνηθίζεται να αποτελεί αξίωση στο Μεξικό ακόμη και για ομάδες που δεν δεσμεύουν τους ποδοσφαιριστές. Ο Πουλίδο ασκεί πιέσεις για να αποδεσμευτεί από την Τίγκρες και θεωρεί δεδομένο ότι θα τα καταφέρει. Στον Ολυμπιακό παρακολουθούν την υπόθεση κι ελπίζουν το θέμα να έχει ευτυχή κατάληξη το συντομότερο δυνατό, καθώς σε διαφορετική περίπτωση οι μνηστήρες μπορεί να αυξηθούν λόγω και της επικείμενης συμμετοχής του ποδοσφαιριστή στο Μουντιάλ.

Ο Μίτσελ είχε κάνει λόγο στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης για προχωρημένες επαφές με έναν Έλληνα διεθνή που παίζει στο εξωτερικό. Όλα δείχνουν πως πρόκειται για τον Κώστα Φορτούνη, με τον οποίο πληροφορίες κάνουν λόγο πως υπάρχουν συζητήσεις για επαναπατρισμό. Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός, που αγωνιζόταν στις ακαδημίες του Ολυμπιακού, θέλει να αποχωρήσει από την Καϊζερσλάουτερν, που δύσκολα θα ανέβει και φέτος στην Bundesliga. Ο ίδιος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2015, ωστόσο η γερμανική ομάδα δεν ζητεί πολλά (500.000 ευρώ ή 300.000 συν 10% ποσοστό μεταπώλησης) και το κασέ του δεν είναι μεγάλο (250.000 ευρώ). Από πλευράς Ολυμπιακού δεν υπάρχει επιβεβαίωση ή διάψευση (όπως συνέβη με τον Γιώργο Σαμαρά), αλλά το θέμα φαίνεται πως προχωρά.

Κάποιες φήμες θέλουν τον Ολυμπιακό να εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Λουκά Βύντρα. Ο Μίτσελ φέρεται να έχει καλή γνώμη για τον 33χρονο άσο, που μπορεί να παίξει σαν δεξιός μπακ ή ακόμη και αμυντικός. Έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με τη Λεβάντε, αλλά ο ίδιος λέγεται πως επιθυμεί να γυρίσει στην Ελλάδα για οικογενειακούς λόγους. Ο Βύντρα είχε βρεθεί κοντά στο λιμάνι και πριν μετακομίσει στην Ισπανία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News