default-image

Η… κατάρα του Μουρίνιο

Ποδόσφαιρο
Η… κατάρα του Μουρίνιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια  μια… κατάρα κυνηγάει τον Μουρίνιο. Γιατί όταν το 2010 σήκωνε το δεύτερό του Τσάμπιονς Λιγκ, ως τεχνικός της Ίντερ, ούτε ο ίδιος δεν θα περίμενε την «γκαντέμικη» συνέχεια που θα τον ακολουθούσε. Με τον χθεσινό αποκλεισμό της Τσέλσι κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, ο «special one» αποχαιρέτησε την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση για τέταρτη σερί χρονιά στα ημιτελικά!

Τα… όργανα άρχισαν το 2011, όπου στην τετράδα η Ρεάλ Μαδρίτης κλήθηκε να αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα, αλλά οι Καταλανοί με μια νίκη και μια ισοπαλία πέρασαν στον μεγάλο τελικό (και το κατέκτησαν). Δώδεκα μήνες αργότερα, τα πέναλτι του Σέρχιο Ράμος -κυρίως- κόστισαν την παρουσία του Πορτογάλου (και της βασίλισσας) στο τελευταίο ραντεβού του θεσμού, με την Μπάγερν Μονάχου να παίρνει το εισιτήριο (και να το σηκώνει μετά).

Στην περσινή τελευταία χρονιά του Πορτογάλου στην Ισπανία, πάλι δεν τα κατάφερε. Ξανά στους «4» το εμπόδιο της Ντόρτμουντ φάνηκε δυσβάσταχτο για τους Μαδριλένους και ο Μουρίνιο είπε το πικρό ποτήρι του αποκλεισμού στην ίδια φάση!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News