default-image

Συγκεντρώθηκαν 4.240 ευρώ από το φιλικό Πλατανιά- Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
Συγκεντρώθηκαν 4.240 ευρώ από το φιλικό Πλατανιά- Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου θα δώσει η ΠΑΕ Πλατανιάς τα έσοδα από το φιλανθρωπικό φιλικό με τον Εργοτέλη. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΑΕ κόπηκαν 848 εισιτήρια και συγκεντρώθηκαν 4.240 ευρώ.  

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Μήνυμα αλληλεγγύης έστειλαν χθες ο Πλατανιάς Χανίων και ο Εργοτέλης καθώς και εκατοντάδες φίλοι του ποδοσφαίρου και της… ζωής, που παρεβρέθηκαν στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων προκειμένου αφ" ενός να παρακολουθήσουν τον αγώνα μεταξύ των δύο κρητικών ομάδων της Super League και αφ" ετέρου να στηρίξουν έμπρακτα το σημαντικό φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου.

Ως γνωστόν, ο συγκεκριμένος αγώνας διεξήχθη με πρωτοβουλία του προπονητή της Χανιώτικης ομάδας Άγγελου Αναστασιάδη και της Διοίκησης της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων προκειμένου να ενισχυθεί το καθημερινό έργο αλληλεγγύης και προσφοράς στον συνάνθρωπο, που επιτελεί η τοπική Εκκλησία.

Στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων έδωσε το παρόν και ο μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός, ο οποίος, μάλιστα, παρακολούθησε το πρώτο ημίχρονο από τους πάγκους του Πλατανιά Χανίων και του Εργοτέλη!

Στη διάρκεια της ανάπαυλας του ημιχρόνου, ο κ. Δαμασκηνός τίμησε τις δύο ομάδες, δίδοντας από μία εικόνα της Παναγίας στους εκπροσώπους της, τον β" αντιπρόεδρο της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων Αντώνη Κοκολοδημητράκη και τον πρόεδρο της Π.Α.Ε. Εργοτέλης Γιάννη Δασκαλάκη.

Συνολικά, κόπηκαν 848 εισιτήρια και εισπράχθηκαν 4.240 ευρώ, τα οποία δόθηκαν στην Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News