default-image

Ήττα για τον ΑΟΧ στον Ταύρο

Ποδόσφαιρο
Ήττα για τον ΑΟΧ στον Ταύρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρότι ο ΑΟΧ προηγήθηκε στον Ταύρο επί του Φωστήρα, τελικά οι γηπεδούχοι με "χρυσή αλλαγή" τον Μουστόγιαννη γύρισαν το ματς και επικράτησαν με 2-1, για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Football League.

Tα Χανιά αιφνιδίασαν την ομάδα του Ματάισεν και άνοιξαν το σκορ στο 7' με τον Λουκίνα να πλασάρει από κοντά τον Γιαννιώτη εκμεταλλευόμενος την ασταθή απόκρουσή του σε σουτ του Μαραγκουδάκη. Όμως η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση καθώς στο επόμενο λεπτό κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Γκίνο από τον Καμπλιώνη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σμυρλής που δεν αστόχησε κι έγραψε το 1-1. Στη συνέχεια οι παίκτες του Σεροπιάν είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά το ημίχρονο έληξε με το σκορ ισόπαλο.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε, αλλά τελικά αυτοί που χαμογέλασαν ήταν οι γηπεδούχοι. Συγκεκριμένα, στο 84' ο Σμυρλής έκανε την σέντρα από δεξιά και ο Μουστόγιαννης από το ύψος του πέναλτι έκανε το δυνατό σουτ και νικώντας τον Θεοδωρόπουλο διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Τζάκι Ματάισεν): Γιαννιώτης, Τασουλής, Ρουγκάλας, Ζιαμπάρης, Αχείμαστος, Εμέκα (75' Θ. Μπαστάνης), Τεγούσης (46' Λεοντίου), Γκίνο, Γ. Μπαστάνης, Σμυρλής, Λύρας (67' Μουστόγιαννης).

ΧΑΝΙΑ (Μουράτ Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Παγώνης, Χατζηησαΐας, Πιθαρούλης, Τσατσαρής, Γκούμας (80' Παπατζίκος), Καμπλιώνης, Βασιλόγιαννης (65' Κοσταντίνοφ), Λουκίνας (74' Βαλλιάνος), Πάγκαλος, Μαραγκουδάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News