default-image

Γκουαρντιόλα: Ήμασταν άθλιοι…

Ποδόσφαιρο
Γκουαρντιόλα: Ήμασταν άθλιοι…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για άθλιο αγωνιστικό πρόσωπο της Μπάγερν και δική του ευθύνη γι’ αυτό μίλησε ο Πεπ Γκουαρντιόλα μετά τη συντριβή με 4-0 από τη Ρεάλ στο Μόναχο στον επαναληπτικό ημιτελικό του Champions League.

«Είναι μια άσχημη βραδιά για μένα, για τους παίκτες, για όλη την ομάδα. Όλα εξαρτώνται από την απόδοσή σου. Δεχτήκαμε γκολ από στημένες φάσεις, αλλά παίξαμε άθλια κι αυτός είναι ο μόνος λόγος που χάσαμε. Κανένας άλλος. Δεν είχαμε τον έλεγχο. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

 Είχα πολλές βαριές ήττες στην καριέρα μου κι αυτή είναι μια από τις πιο μεγάλες. Όταν παίζεις άσχημα, δέχεσαι πολλά γκολ. Σε αυτό το επίπεδο κάθε λάθος τιμωρείται. Θα μπορούσαμε να είχαμε αξιοποιήσει τις ευκαιρίες μας, αλλά δεν το κάναμε. Η ευθύνη είναι δική μου», τόνισε.

Αντσελότι: «Τέλεια εμφάνιση»

Εμφάνιση που άγγιξε την τελειότητα χαρακτήρισε αυτή της Ρεάλ στη νίκη με 4-0 επί της Μπάγερν ο Κάρλο Αντσελότι.

«Πιστεύω πως κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας απέναντι σε έναν πολύ επικίνδυνο αντίπαλο. Ήταν ένα αποτέλεσμα-έκπληξη, που για να το πάρεις θα πρέπει να κάνεις την τέλεια εμφάνιση. Κι απόψε από πολλές απόψεις κάναμε την τέλεια εμφάνιση. Παίξαμε στο μέγιστο και είχαμε εξαιρετική ισορροπία μεταξύ άμυνας κι επίθεσης», τόνισε ο Ιταλός τεχνικός.

Αναφορικά με την κίτρινη κάρτα στον Τσάμπι Αλόνσο, που χάνει τον τελικό, είπε: «Δεν πιστεύω πως έπρεπε να πάρει κίτρινη κάρτα. Είμαστε απογοητευμένοι. Είναι κρίμα και για τον ίδιο, αλλά θα προσπαθήσουμε να το κατακτήσουμε και για αυτόν».

Όσο για αντίπαλο, ο «Καρλέτο» δεν διαλέγει. «Είναι μεγάλη επιτυχία να είσαι στον τελικό μετά από τρεις σερί αποκλεισμούς στα ημιτελικά και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για τον τίτλο. Δεν ξέρω ποιον να διαλέξω. Από τη μία η Τσέλσι έχει εμπειρία, αλλά από την άλλη η Ατλέτικο έχει ενθουσιασμό και μεγάλη δίψα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News