default-image

Ρεάλ για κούπα, 0-4 την Μπάγερν!

Ποδόσφαιρο
Ρεάλ για κούπα, 0-4 την Μπάγερν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η επιστροφή της μετά από 12 χρόνια σε τελικό Champions League επιβεβαιώθηκε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο, με την Ρεάλ Μαδρίτης να επικρατεί 0-4 της Μπάγερν μέσα στο Μόναχο και... αποκαθηλώνοντας τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Οι Μαδριλένοι έκαναν τρομερό παιχνίδι, ιδιαίτερα στο α' ημίχρονο όπου προηγήθηκαν 0-3 και δείχνουν έτοιμοι να επιστρέψουν στο θρόνο της Ευρώπης, στον τελικό που θα γίνει στις 24 Μαϊου στην Λισαβόνα. Δύο γκολ σημείωσε ο τρομερός Σέρχιο Ράμος στο α' ημίχρονο και άλλο ένα ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ της Ρεάλ να διαμορφώνει το τελικό 0-4 στα τελευταία λεπτά.

Αύριο το βράδυ θα γίνει γνωστός ο αντίπαλος της Ρεάλ στον τελικό και θα προκύψει από τον ημιτελικό Τσέλσι-Ατλέτικο, που μάχονται στη ρεβάνς στο "Στάμφορντ Μπριτζ" μετά το μεταξύ τους ισόπαλο 0-0 στη Μαδρίτη.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Νόιερ, Ντάντε, Μπόατενγκ, Λαμ, Ριμπερί (72' Γκέτσε), Ρόμπεν, Μίλερ (72' Πιζάρο), Αλάμπα, Σβαϊνστάιγκερ, Κρόος, Μάντζουκιτς (46' Χάβι Μαρτίνεθ).

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κασίγιας, Πέπε, Ράμος (75' Βαράν), Φάμπιο Κοεντράο, Καρβαλιάλ, Μπέιλ, Αλόνσο, Μόντριτς, Ντι Μαρία (84' Κασεμίρο), Ρονάλντο, Μπενζεμά (80' Ίθκο)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News