default-image

Αποκλείστηκε για... πάντα ο Στέρλινγκ

Μπάσκετ
Αποκλείστηκε για... πάντα ο Στέρλινγκ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με την βαρύτερη δυνατή ποινή τιμωρήθηκε ο Ντόναλντ Στέρλινγκ από το ΝΒΑ, με τον 80χρονο άνδρα να αποβάλλεται διά παντός από τα γήπεδα της λίγκας.

Ο πέλεκυς τελικά ήταν πολύ βαρύς για τον ισχυρό άνδρα των Λος Άντζελες Κλίπερς, καθώς ο νέος κομισάριος του ΝΒΑ, ο Άνταμ Σίλβερ του επέβαλε την εσχάτη των ποινών που προβλέπουν οι κανονισμοί του ΝΒΑ και πλέον ο Στέρλινγκ δεν θα μπορέσει να ξαναδώσει το παρών σε κανένα γήπεδο.

Η ποινή ανακοινώθηκε από τον ισχυρό άνδρα του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ του κόσμου, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε, πριν από λίγο, στη Νέα Υόρκη.

Εκτός από την συγκεκριμένη τιμωρία, ο Στέρλινγκ θα υποχρεωθεί να πληρώσει και πρόστιμο ύψους 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων για όλα τα ρατσιστικά σχόλια που έκανε σε διάλογο με την Μεξικανή γυναίκα του.

Φυσικά, η είδηση διαδόθηκε αστραπιαία σε όλο τον κόσμο και όπως αναμενόταν βρήκε άπαντες σύμφωνους. «Είμαστε ενωμένοι ενάντια στις απόψεις του κυρίου Στέρλινγκ, οι οποίες δεν έχουν καμία θέση στο ΝΒΑ» είπε χαρακτηριστικά ο Άνταμ Σίλβερ, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να «κυνηγήσει» ακόμη περισσότερο τον 80χρονο εκατομμυριούχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σίλβερ θα επιδιώξει να υποχρεώσει τον Στέρλινγκ να πουλήσει τους Κλίπερς, κάτι που δεν είναι πολύ δύσκολο, καθότι προβλέπεται και αυτό από τους κανονισμούς του ΝΒΑ.

Όπως αναγράφεται χαρακτηριστικά στους κανονισμούς, εάν τα ? των ιδιοκτητών θέλουν την αποχώρηση κάποιου ιδιοκτήτη, τότε αυτός είναι υποχρεωμένος να βρει άμεσα επενδυτή και να πουλήσει την ομάδα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News