default-image

Πρωταθλητές Κρήτης Λυριντζάκης και Παπανδρέου

Αθλητισμός
Πρωταθλητές Κρήτης Λυριντζάκης και Παπανδρέου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο νέους πρωταθλητές Κρήτης ανέδειξε το 11ο OPEN ΣΟΗ που είχε ενσωματωθεί το Ανοικτό Πρωτάθλημα Κρήτης 2014.

Στους άνδρες για πολλοστή φορά ανεδείχθη ο Δ.Μ. Τίμης Λυριντζάκης του Α.Ο. Λατώ με 5,5 β. σε 7 αγώνες  και στις γυναίκες η  Μαρία Παπανδρέου (για πρώτη φορά) με 4 βαθμούς σε 7 αγώνες.

Και οι δύο κέρδισαν πρόκριση και φιλοξενία στο Ανοικτό Πρωτάθλημα Ελλάδος  που θα γίνει τέλος Αυγούστου στο Βραχάτι Κορινθίας. Εκεί θα διεκδικήσουν μια προνομιούχο θέση (στην πρώτη τριάδα) που θα τους δώσει το δικαίωμα να συμμετέχουν απ' ευθείας στην τελική φάση του Κλειστού Πρωταθλήματος Ελλάδας που θα γίνει αρχές Νοέμβρη, με στόχο να πετύχουν τη διπλή πρόκριση στην τελική φάση που έχουν αρκετό καιρό να "επισκεφτούν" Ηρακλειώτες  σκακιστές. Τη δεύτερη θέση στους άνδρες κατέκτησε ο Γιάννης Καλογερής του Κύδωνα Χανίων με 5,5 β. και την 3η ο Στέφανος Γρατσέας του ΟΦΗ. Αντίστοιχα στις γυναίκες τη 2η θέση με 3 β. κατέκτησε η  Ίρις Βιτσαξάκη του ΟΦΗ με τρίτη τη Μαίρη Βασιλακάκη με 2,5 β. των Νέων Ηροδότου.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν για μια ακόμη φορά την Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, το ΣΥΦΑΚ και το Europ Direct για τη συμβολή τους στην ανάδειξη του Πρωταθλήματος Κρήτης 2014.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News