Αθλητισμός

Πιλάτου, Στρατάκη και... τέκνα στο Run Greece!

Από τα στιγμιότυπα που κέρδισαν τις εντυπώσεις στο 2o Run Greece που φιλοξενήθηκε την περασμένη Κυριακή στην πόλη του Ηρακλείου ήταν η παρουσία στον αγώνα δύο πολύ γνωστών αθλητριών του στίβου της Κρήτης.

Ο λόγος για τις πρωταθλήτριες Στέλλα Πιλάτου και Αργυρώ Στρατάκη. Κι αν η παρουσία των δύο δεν εκπλήσσει, λόγω της σχέσης τους με τον αθλητισμό, εκείνο που εξέπληξε ευχάριστα ήταν ότι στον αγώνα τα κορίτσια... συνοδεύονταν! Συγκεκριμένα η Στέλλα Πιλάτου έτρεξε παρέα με το γιο της και η Αργυρώ Στρατάκη με την κόρη της. Τα παιδάκια τους, μπορεί να είναι λίγων μόλις μηνών, ωστόσο έχουν ήδη μυηθεί στη χαρά του αθλητισμού, αφού με κάθε ευκαιρία βρίσκονται στα στάδια, κοντά στις μαμάδες τους.

Την Κυριακή λοιπόν είχαν και την πρώτη τους αγωνιστική εμπειρία, αφού με τα καροτσάκια τους ακολούθησαν τη διαδρομή των 5 χιλ. «Το είχα υποσχεθεί του μικρού από πέρσι, όταν ήταν στην κοιλιά μου. Θεωρώ ότι ενθουσιάστηκε όσο και εγώ. Ήταν χαμογελαστός όλη την ώρα και δε διαμαρτυρήθηκε καθόλου. Αρχίσαμε να ενισχύουμε την αθλητική μας πλευρά. Φυλάξαμε και το μετάλλιο, αφού ήταν το πρώτο μας! Συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την άρτια εκδήλωση», τόνισε στη «Ν.Κ.» η Στέλλα Πιλάτου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια