default-image

Στην Εθνική Βελγίου ο Γιανουζάι

Ποδόσφαιρο
Στην Εθνική Βελγίου ο Γιανουζάι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο τεχνικός της Εθνικής Βελγίου, Μαρκ Βίλμοτς, συμπεριέλαβε στις προεπιλογές του για το Μουντιάλ τον Αντνάν Γιανουζάι. Ο 19χρονος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πριν λίγο καιρό έγινε γνωστό ότι έχει επιλέξει να αγωνιστεί σε επίπεδο Εθνικής με το Βέλγιο, καθώς αυτή είναι η χώρα που γεννήθηκε.

Τον Γιανουζάι διεκδικούσαν συνολικά πέντε Εθνικές (…μέχρι και η Αγγλία), διότι ο νεαρός κάνει πολύ καλές εμφανίσεις με τους «κόκκινους διαβόλους» και θεωρείται το «next big thing» του συλλόγου. Έτσι, λοιπόν στο Βέλγιο νιώθουν τυχεροί και ο Βίλμοτς θέλει να δει αν μπορεί να χρησιμοποιήσει τον Γιανουζάι άμεσα.

«Ο Αντνάν έχει παίξει 27 παιχνίδια με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έχει δείξει την ποιότητα του. Μπορεί να παίξει στα πλάγια, μπορεί να παίξει και ως επιθετικός. Αυτό είναι ενδιαφέρον, μιας και ο Κρίστιαν Μπεντέκε δεν θα είναι διαθέσιμος λόγω τραυματισμού.

Το γεγονός ότι τον διάλεξα για την προεπιλογή των 27 για την Βραζιλία είναι φυσιολογικό, κρίνοντας από τις εμφανίσεις του, αλλά πρώτα πρέπει να δω πως συμπεριφέρεται στις προπονήσεις.

Θα επιλέξω μια ομάδα 26-27 παικτών και θα τους πω: "Υπάρχει μόνο μια αλήθεια: Το γήπεδο. Ελάτε και δείξτε μου τι μπορείτε να κάνετε"», δήλωσε ο Βίλμοτς.

Πάντως πριν λίγες μέρες ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και νυν της Έβερτον, Κέβιν Μιραλάς, είχε δηλώσει ότι θα ήταν άδικο τελικά ο Γιανουζάι να είναι στην αποστολή του Βελγίου για την Βραζιλία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News