default-image

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια με ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο
Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια με ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της ενημερώνει τους φίλους της πως από σήμερα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια της δεύτερης αγωνιστικής των πλέι οφ στην οποία οι «πράσινοι» θα φιλοξενήσουν τον ΠΑΟΚ (4/5, 20:30).

Τα εισιτήρια θα διατίθενται από τη Θύρα 4 του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης» από την Τρίτη μέχρι το Σάββατο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Στη διάθεση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού τίθενται από σήμερα, Τρίτη 29 Απριλίου, τα εισιτήρια του αγώνα Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ για τη δεύτερη αγωνιστική των play-off που θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» το Σάββατο 04/5 στις 20:30.

Τα εισιτήρια θα διατίθενται στα εκδοτήρια της ΘΥΡΑΣ 4 του γηπέδου επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας καθημερινά και το Σάββατο από τις 10:00 έως τις 18:00, ενώ την Κυριακή ανήμερα του αγώνα τα εκδοτήρια θα λειτουργούν από το πρωί στις 10:00 έως την έναρξη της αναμέτρησης και η διάθεσή τους θα γίνεται και από τη ΘΥΡΑ 5.

Με πρόθεση να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους για τη συμμετοχή τους στη βιωσιμότητα του Συλλόγου και σε ανταπόδοση της στήριξής τους, τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται σε μειωμένη τιμή για τα Μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, για τα οποία θα ισχύσει επιπλέον και αποκλειστική διάθεση για τις δύο πρώτες ημέρες (29/4 & 30/4).

Οι Σύμμαχοι θα προσέρχονται στο σημείο διάθεσης για ν' αγοράσουν το εισιτήριό τους με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους της Παναθηναϊκής Συμμαχίας και της Αστυνομικής Ταυτότητας.

Όλοι οι φίλαθλοι ανεξαιρέτως έχουν δικαίωμα να προμηθευτούν μέχρι 4 εισιτήρια στο όνομά τους.

Την Πέμπτη 01/05 τα εκδοτήρια θα είναι κλειστά λόγω του εορτασμού της Πρωτομαγιάς.

Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των εισιτηρίων, θα ενισχύουν την προσπάθεια ανάπλασης της ιστορικής μας έδρας, έως ότου η Λεωφόρος ανανεωθεί όπως αρμόζει στην ιστορία και στον υπερήφανο κόσμο του Παναθηναϊκού».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News