default-image

Μεγάλη μάχη με… φόντο τον τελικό

Ποδόσφαιρο
Μεγάλη μάχη με… φόντο τον τελικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια μονομαχία γιγάντων κρατάει σε εγρήγορση απόψε το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, καθώς κρίνεται η μία θέση στον τελικό του Champions League που θα γίνει φέτος στη Λισαβόνα. Στις 21:45 (Novasports2) η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται στην "Αλιάνζ Αρένα" τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τους Ισπανούς, μετά τον πρώτο ημιτελικό της Μαδρίτης, να έχουν μικρό προβάδισμα πρόκρισης λόγω της νίκης με 1-0 με γκολ του Καρίμ Μπενζεμά.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να βρεθεί σε τελικό Champions League μετά από 12 χρόνια και να έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το περίφημο -πλέον- δέκατο τρόπαιο στην ιστορία της. Η Μπάγερν Μονάχου θέλει να φτάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και να «ψάξει» το repeat, κάτι που έχει πετύχει στο παρελθόν μόνο η Μίλαν τις σεζόν 1988-89 και 1989-90.

Οι παίκτες του Κάρλο Αντσελότι καλούνται να υπερασπιστούν αυτό το σκορ, πετυχαίνοντας ενδεχομένως και γκολ, ώστε να κάνουν ευκολότερο το έργο τους και στο τέλος να είναι αυτοί που θα πανηγυρίσουν, ενώ θα απουσιάσουν οι μακροχρόνια τραυματίες Κεντίρα, Χεσέ και Αρμπελόα.

Η Μπάγερν για να πάρει την πρόκριση χρειάζεται καθαρή νίκη. Ο Πεπ Κουαρντιόλα υπολογίζει ουσιαστικά σε όλους τους παίκτες του, πλην των Τιάγκο, Σακίρι και Μπαντστούμπερ, που απουσιάζουν εδώ και καιρό.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Πορτογάλος Πέδρο Προένσα, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Μπερτίνο Μιράντα και Τιάγκο Τρίγκο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News