default-image

Παρουσίασε το βιβλίο των 90 ετών η ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Παρουσίασε το βιβλίο των 90 ετών η ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ό,τι έχουμε πει θα γίνει, βαδίζουμε σταθερά, προσεκτικά και μελετημένα. Ένα είναι σίγουρο: Το γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια θα γίνει», τόνισε ο Δημήτρης Μελισσανίδης μετά το τέλος της εκδήλωσης που έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας (28/4) στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Και πρόσθεσε για το βιβλίο: «Ενα πραγματικά καταπληκτικό βιβλίο, για όλα τα αθλήματα, όχι μόνο για το ποδόσφαιρο, αλλά για το μπάσκετ, για όλα τα αθλήματα. Ήταν μια πάρα πολύ καλή δουλειά, να είμαστε όλοι γεροί και στα 100 χρόνια να κάνουμε κάτι ακόμα καλύτερο», επεσήμανε ο διοικητικός ηγέτης της «Ενωσης».

Η ΑΕΚ παρουσίασε το πολυτελές βιβλίο 704 σελίδων για τα 90 χρόνια ζωής της, που συμπλήρωσε στις 13 Απριλίου 2014, με συμμετοχή άνω των 30 δημοσιογράφων στη συγγραφή του, οι οποίοι κάλυψαν το ρεπορτάζ της στη διάρκεια των ετών.

«Η ΑΕΚ θα είναι ΑΕΚ σε οποία κατηγορία και αν αγωνίζεται. Θα μας κάνει περήφανους θα μας ομορφαίνει τη ζωή και στα εύκολα και στα δύσκολα» είναι το μήνυμα του Δημήτρη Μελισσανίδη στο βιβλίο, των εκδόσεων Λιβάνη.

Η επιμέλεια της έκδοσης είναι του Γιάννη Μπίλιου, ο οποίος βρέθηκε στο πάνελ μαζί με τη διευθύντρια επικοινωνίας της «Ενωσης», Αγγελική Αρκάδη, η οποία έκανε την παρουσίαση. Στο πάνελ ήταν επίσης οι Νίκος Κατσαρός, Ανδρέας Δημάτος, Βασίλης Σαμπράκος και Γιώργος Νικολάου, που μαζί με την Χριστίνα αμερικάνου επιμελήθηκαν το κομμάτι του μπάσκετ στην έκδοση. Την εκδήλωση συντόνισε ο Γιάννης Καραλής.

Παρόντες, μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Πολιτισμού, Πάνος Παναγιωτόπουλος και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός, η Μιλένα Αποστολάκη και οι σπουδαιότεροι αθλητές της ΑΕΚ σε όλα τα αθλήματα. Στις ηχηρές απουσίες αυτές των Στέλιου Μανωλά, Ντέμη Νικολαϊδη και Στράτου Γιδόπουλου.

Πηγή: sentragoal.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News