default-image

Παρουσιάζεται η νέα Λεωφόρος

Ποδόσφαιρο
Παρουσιάζεται η νέα Λεωφόρος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα ευχάριστα νέα διαδέχονται το ένα το άλλο στον Παναθηναϊκό, καθώς μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου η ΠΑΕ είναι έτοιμη να παρουσιάσει το πλάνο της για την ανακατασκευή και τον εκσυγχρονισμό του γηπέδου της Λεωφόρου.

Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» έχουν ως στόχο την παραμονή της ομάδας στην ιστορική της έδρα και σκοπεύουν έτσι να την ανακαινίσουν και να την προσαρμόσουν στα πρότυπα της εποχής μας, για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, το μεσημέρι της Τρίτης θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου στην οποία θα παρουσιάσει τα πλάνα ανακατασκευής του «Απόστολος Νικολαΐδης», ενώ παράλληλα θα γίνει γνωστή και η νέα τιμολογιακή πολιτική για τα διαρκείας και τις εγγραφές στη Συμμαχία τη νέα περίοδο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κ. Ιωάννης Αλαφούζος παρουσιάζει αύριο Τρίτη 29 Απριλίου και ώρα 14:00 στο Baraonda (Τσόχα 43) τη νέα Λεωφόρο, όπως σχεδιάζεται να διαμορφωθεί με τις πρόσθετες παρεμβάσεις για την αύξηση της χωρητικότητας και τον καλλωπισμό του ιστορικού γηπέδου.

Επιπλέον, θα αναλυθεί η νέα τιμολογιακή πολιτική των Καρτών Διαρκείας, των μεμονωμένων εισιτηρίων και των Καρτών Μέλους στη Παναθηναϊκή Συμμαχία για την σεζόν 2014/15, η διάθεση των οποίων ξεκινά άμεσα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News