default-image

"Να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο"

Μπάσκετ
"Να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Ρέθυμνο έχει αύριο υπέρ το δέον δύσκολη αποστολή, καθώς φιλοξενείται στις 7.15 το απόγευμα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών.

Ο ΑΓΟΡ έχει εξασφαλίσει την παραμονή του και έτσι θα προσπαθήσει χωρίς άγχος να φανεί όσο το δυνατόν περισσότερο ανταγωνιστικός απέναντι στους «πράσινους». Από το παιχνίδι θ' απουσιάσει ο τραυματίας Ράιτ.

«Εμείς είμαστε εκτός αγωνιστικής δράσης περίπου 25 μέρες και γι' αυτό μέσα σε αυτό το διάστημα οργανώσαμε και αγωνιστήκαμε σε δύο φιλικά, ενώ ο Παναθηναϊκός είχε φουλ αγωνιστικό πρόγραμμα με τη σειρά αγώνων που είχε με την ΤΣΣΚΑ. Θα ταξιδέψουμε στην Αθήνα χωρίς τον Ράιτ ο οποίος τραυματίστηκε και δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί απέναντι στον Παναθηναϊκό. Εμάς μας ενδιαφέρει να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο και για αυτό το τελευταίο δεκαήμερο δουλέψαμε σκληρά.

Ελπίζουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί αν και γνωρίζουμε τις δυσκολίες του αγώνα. Ο Παναθηναϊκός είναι από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και το απέδειξε απέναντι στην ΤΣΣΚΑ όπου είχε πολύ δύσκολο έργο με το μειονέκτημα έδρας. Η μεταξύ μας διαφορά είναι δεδομένη αλλά εμείς θα κοιτάξουμε να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται και να κλείσουμε τη χρονιά με καλές εμφανίσεις τις οποίες χρωστάμε στον κόσμο και στους εαυτούς μας», δήλωσε ο τεχνικός του Ρεθύμνου, Γιώργος Καλαφατάκης, αναφερόμενος στη συνάντηση κόντρα στο «τριφύλλι».

Ο φόργουορντ των Κρητικών, Νταμίρ Λάτοβιτς, τόνισε: «Τις τελευταίες τρεις εβδομάδες προπονούμαστε σχεδόν καθημερινά αφού είχαμε ένα μεγάλο κενό διάστημα λόγω των εορτών. Θα ταξιδέψουμε στην Αθήνα για να αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό γνωρίζοντας τις δυσκολίες που έχει μία τέτοια αναμέτρηση απέναντι σε μία ομάδα που κατατάσσεται στις κορυφαίες δυνάμεις του Ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται και από εκεί και πέρα να κοιτάξουμε το τελευταίο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό για να κλείσουμε όσο καλύτερα γίνεται τη σεζόν μπροστά στο κοινό μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News