default-image

Σουάρεζ και Αζάρ πήραν τα βραβεία

Ποδόσφαιρο
Σουάρεζ και Αζάρ πήραν τα βραβεία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Λουίς Σουάρες κατέκτησε τον τίτλο για τον παίκτη της χρονιάς στα βραβεία της Ένωσης Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών. Ο Ουρουγουανός επιθετικός μετά την ήττα της Λίβερπουλ από την Τσέλσι με 2-0 στο «Άνφιλντ», ταξίδεψε στο Λονδίνο για να παραλάβει το βραβείο του.

«Η Πρέμιερ Λιγκ είναι γεμάτη από σπουδαίους παίκτες και είναι τιμή για μένα, όταν αυτοί οι παίκτες αναγνωρίζουν την δουλειά μου στο γήπεδο. Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο για την ομάδα και είναι ωραίο να παίρνεις ένα βραβείο, αλλά αυτό είναι αφιερωμένο στους συμπαίκτες μου και στο προσωπικό της Λίβερπουλ, επειδή χωρίς την βοήθεια τους δεν θα το είχα πάρει», είπε ο ίδιος.

Ο άλλος μεγάλος νικητής της βραδιάς ήταν ο Εντέν Αζάρ. Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός της Τσέλσι, στην δεύτερη σεζόν του στους «μπλε», κατέκτησε το βραβείο για τον καλύτερο νέο παίκτη. Όσο για την ομάδα της χρονιάς, Λίβερπουλ και Τσέλσι κυριάρχησαν έχοντας από τρείς παίκτες η κάθε μια στην καλύτερη ενδεκάδα.

Η ομάδα της χρονιάς: Τσεχ (Τσέλσι), Σο (Σαουθάμπτον), Κέιχιλ (Τσέλσι), Κομπανί (Μάντσεστερ Σίτι), Κόουλμαν (Έβερτον), Τζέραρντ (Λίβερπουλ), Αζάρ (Τσέλσι), Λαλάνα (Σαουθάμπτον), Τουρέ (Μάντσεστερ Σίτι), Στάριτζ (Λίβερπουλ), Σουάρες (Λίβερπουλ).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News