default-image

Παρουσία Μαρινάκη το πρωτάθλημα βόλεϊ οι γυναίκες

Σπορ
Παρουσία Μαρινάκη το πρωτάθλημα βόλεϊ οι γυναίκες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ολυμπιακός είναι ο κυρίαρχος της Α1 βόλεϊ γυναικών για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν. Οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν με 3-0 σετ της ΑΕΚ στον τέταρτο τελικό της σειράς και πανηγύρισαν το νταμπλ στο σπίτι τους.

Με φόρα απ' το break που έκαναν στον τρίτο τελικό στη Νέα Φιλαδέλφεια, το συγκρότημα του Γιάννη Νικολάκη δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης στις «κιτρινόμαυρες» που δεν κατάφεραν να αντιδράσουν.

Η κατάκτηση του πρώτου σετ ήρθε με… κεκτημένη ταχύτητα από τις προηγούμενες νίκες, με τις «ερυθρόλευκες» να πανηγυρίζουν άνετα με 25-14.

Από κει και πέρα η ΑΕΚ ανέβηκε, όμως τα λάθη στην υποδοχή χάρισαν πολύτιμους πόντους στον Ολυμπιακό που δεν δυσκολεύτηκε να πανηγυρίσει την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου νταμπλ.

Τα σετ: 3-0 (25-14, 25-20, 25-21)

Παρουσία Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι στο πλευρό της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού παρακολουθώντας στου Ρέντη το ματς με την ΑΕΚ.

 Ο ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών που κατεβαίνει φέτος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πειραιά, μετέβη στις εγκαταστάσεις του Ρέντη για να δει από κοντά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα βόλεϊ των γυναικών ενώ είχε συνομιλία με τον Λεωνίδα Θεοδωρακάκη.

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών συνοδευόταν από τον διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστα Καραπαπά, ενώ στο κλειστό βρέθηκαν και οι Πέτρος Κόκκαλης, Γιάννης Μώραλης.

 Υπενθυμίζεται πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει συμπαρασταθεί και άλλες φορές στο παρελθόν στα τμήματα μπάσκετ και βόλεϊ του συλλόγου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News