default-image

Πέρασε από το "Άνφιλντ" η Τσέλσι!

Ποδόσφαιρο
Πέρασε από το "Άνφιλντ" η Τσέλσι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Φωτιά" μπήκε στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ, με το όνειρο της Λίβερπουλ για την κατάκτηση του τίτλου να... χλομιάζει εκ νέου!

Η Τσέλσι με τη γνωστή της μαζική άμυνα, κατάφερε να «αλώσει» το Άνφιλντ, επικρατώντας των «κόκκινων με σκορ 0-2! Ναι μεν, η ομάδα του Ρότζερς παραμένει στην κορυφή (80 βαθμούς) δύο αγωνιστικές πριν το τέλος, αλλά απ' τη μία οι Λονδρέζοι μείωσαν στους 2 πόντους πλέον, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι μπήκε για τα καλά στο κόλπο. Διότι οι «πολίτες» είναι τώρα στο -6, αλλά ξέρει πως αν νικήσει όλα τα παιχνίδια της (έχει να δώσει τέσσερις αγώνες) θα μπορούν να στεφθούν πρωταθλήτες, καθώς σε τυχόν ισοβαθμία με τη Λίβερπουλ τους έχουν στο goal average (ήδη στο +6).

Οι παίκτες του Μουρίνιο βρέθηκαν να διαμαρτύρονται για χέρι του Φλάναγκαν που δεν δόθηκε υπέρ τους πέναλτι, αλλά στις καθυστερήσεις του αγώνα βρήκαν τον τρόπο να πάρουν προβάδισμα. Ο άνθρωπος που θέλει όσο τίποτα τον φετινό τίτλο, ο Τζέραρντ έκανε τραγικό λάθος, έδωσε ουσιαστικά ασίστ στον Μπα κι εκείνος στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Όσο κι αν οι γηπεδούχοι πίεζαν για την ισοφάριση, είτε δεν μπορούσαν να διασπάσουν το… μπλε πούλμαν, είτε έβρισκαν εμπόδιο πάνω στον Σβάρτσερ. Και ο θρίαμβος της Τσέλσι ολοκληρώθηκε στις καθυστερήσεις, με τους Ετό και Γουίλιαν να φεύγουν μόνοι τους στην αντεπίθεση και τον δεύτερο να γράφει το τελικό σκορ!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News