default-image

Απόψε στις 7:30μ.μ. ο τελικός της Α1 ΕΠΣΗ

Ποδόσφαιρο
Απόψε στις 7:30μ.μ. ο τελικός της Α1 ΕΠΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ώρα του μεγάλου τελικού στην Α1 ΕΠΣΗ φτάνει... Σήμερα, στις 7:30 το απόγευμα ο Ζαρός, που τερμάτισε πρώτος στην κανονική περίοδο, κοντράρεται στο «Γεντί Κουλέ» με τον Αλμυρό, ο οποίος στη διαδικασία των πλέι οφ νίκησε ΑΟΤ και Μινωική.

Η πίστη για την κούπα είναι εκατέρωθεν τεράστια, ωστόσο οι «πράσινοι» ξεκινούν το ματς από ευνοϊκότερη αφετηρία, πλεονέκτημα που προέρχεται από την κατάκτηση της κορυφής στις 30 αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Με νίκη, δηλαδή, ή και ισοπαλία παίρνουν τον τίτλο και ετοιμάζονται για τα μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική. Αν, ωστόσο, η ομάδα του Γαζίου πάρει το ματς, τότε η σειρά οδηγείται σε δεύτερο παιχνίδι, το οποίο πιθανότατα θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη. Οι Μεσαρίτες θα παλέψουν για την κατάκτηση του τρίτου τίτλου τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ενώ οι «πορτοκαλί» επιστρέφουν μετά από δύο χρόνια σε τελικό.

Στα αγωνιστικά, το συγκρότημα του Μηνά Πίτσου ολοκλήρωσε προχθές την προετοιμασία του με προπόνηση στο Τυμπάκι και το ευχάριστο για το νεαρό τεχνικό είναι πως δεν υπάρχουν προβλήματα. Στην αντίπερα όχθη, το σύνολο του Νίκου Ανδριανάκη έκανε χθες την τελευταία του προπόνηση στο ΒΑΚ, με τον Κώστα Αργέντη να μην υπολογίζεται, αφού είναι τιμωρημένος.

Στο μεταξύ, προχθές πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΣΗ η σύσκεψη ενόψει του τελικού του πρωταθλήματος, με το Ζαρό και τον Αλμυρό να εκπροσωπούνται από τους γενικούς αρχηγούς Γιώργο Αλεξάκη και Μανόλη Βίστη, αντίστοιχα. Έγινε μάλιστα κλήρωση και τυπικά γηπεδούχος ορίστηκε ο Αλμυρός, με τους φιλάθλους του να παίρνουν τη Θύρα 8 του «Θ. Βαρδινογιάννης».

Οι φίλοι των τυπικά φιλοξενούμενων θα καθίσουν στη Θύρα 7. Οι φιναλίστ θα παραλάβουν από 30 προσκλήσεις, ενώ κάθε σωματείο της Ένωσης δικαιούται από δύο προσκλήσεις. Είναι, επίσης, γνωστό πως η τιμή του εισιτηρίου ορίστηκε στα 5 ευρώ.

Η ΕΠΣΗ έχει δώσει εορταστικό χαρακτήρα στην αναμέτρηση και από το «μενού» φυσικά δε θα μπορούσαν να λείψουν και οι ευχάριστες εκπλήξεις.

Από 'κει και πέρα, το σπουδαίο αυτό παιχνίδι ορίστηκε να διευθύνει ο Μιχάλης Κουκουλάκης, ο οποίος θα έχει βοηθούς του τους Φίλιππο Λιανδράκη και Αντώνη Μαυραντωνάκη. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Γιάννης Μουρτζάκης, παρατηρητής διαιτησίας ο Θέμης Θέμελης και παρατηρητής αγώνα ο Στέλιος Εγγλέζος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News