default-image

"Μισό" κόντρα στον Εθνικό σήμερα το "Ηράκλειο"

Μπάσκετ
"Μισό" κόντρα στον Εθνικό σήμερα το "Ηράκλειο"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με πολλά προβλήματα πραγματοποιήθηκε η προετοιμασία του "Ηράκλειο" ενόψει της σημερινής (17:00) εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Εθνικό για την 25η προτελευταία αγωνιστική της Β' Εθνικής.

Η συμμετοχή της ομάδας των εφήβων στην τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος και αυτής των παίδων στην αντίστοιχη προκριματική φάση είχαν ως αποτέλεσμα οι προπονήσεις να βγαίνουν με μόλις έξι άτομα. Τόσοι ουσιαστικά θα είναι και οι παίκτες που θα σηκώσουν το βάρος στην αυριανή αναμέτρηση που ούτως ή άλλως είναι πολύ δύσκολη απέναντι σε μία ομάδα που διεκδικεί την άνοδο.

Για την ακρίβεια, Ιωνικός Ν., Αετός και Εθνικός ισοβαθμούν με 44 βαθμούς στην 1η θέση και μόνο οι δύο θα πάρουν το εισιτήριο για την Α2, οπότε για τον αυριανό αντίπαλο του "Ηράκλειο" η νίκη αποτελεί μονόδρομο. Η κρητική ομάδα από την πλευρά της θα παίξει για την ιστορία της.

Η 25η αγωνιστική συμπεριλαμβάνει και τα παιχνίδια Πανερυθραϊκός-Περιστέρι, Δούκας-Χολαργός, Πόλις Καλλιθέας-Αετός, Ένωση Ιλίου-Ιωνικός Ν.Φ., Αμύντας-Νήαρ Ηστ και Ιωνικός Ν.-Μαρούσι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News