default-image

34 συλλήψεις στο ΟΑΚΑ!

Ποδόσφαιρο
34 συλλήψεις στο ΟΑΚΑ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε σύλληψη 34 ατόμων προέβη η Ελληνική Αστυνομία μετά τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν πριν από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. οι συλλήψεις έγιναν στον περιβάλλοντα χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου, αλλά και σε άλλα σημεία της Αθήνας. Τα τριάντα τέσσερα άτομα συνελήφθησαν για κατοχή φωτοβολίδων, βεγγαλικών, κονταριών, αλλά και ρίψεις πετρών κι άλλων αντικειμένων.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας αναφέρει τα εξής: «Μέχρι στιγμής από τον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ κι άλλα σημεία της Αθήνας, έχουν συλληφθεί 34 άτομα για κατοχή φωτοβολίδων, βεγγαλικών, κονταριών και λοιπών απαγορευμένων ειδών, καθώς και ρίψεις πετρών κι άλλων αντικειμένων».

Ακόμη, δύο άτομα, 33 και 37 χρόνων, συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια έρευνας της αστυνομίας παρουσία εισαγγελέα, στα γραφεία Συνδέσμου Φιλάθλων του ΠΑΟΚ επί της οδού Πειραιώς, στο κέντρο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της έρευνας στους εσωτερικούς χώρους των γραφείων, στο κλιμακοστάσιο και σε κοινόχρηστο χώρο της πολυκατοικίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 15 βεγγαλικά, τρεις μεταλλικές ράβδοι, τέσσερα διάφανα πλαστικά μπουκάλια με εύφλεκτο υγρό και δύο μαχαίρια.

Οι συλληφθέντες είναι οι υπεύθυνοι των γραφείων του Συνδέσμου και οδηγούνται στον αρμόδιο εισαγγελέα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News