Αθλητισμός

Ρεκόρ με 2700 συμμετοχές στο 2ο Run Greece Hράκλειο!

Όλα είναι έτοιμα για την μεγάλη γιορτή του αθλητισμού και του πολιτισμού. Για το 2ο Run Greece που θα φιλοξενηθεί αύριο στην πόλη του Ηρακλείου με τη συμμετοχή αθλητών- αθλητριών, πολιτών αλλά και παιδιών από όλη την Κρήτη.

Ο στόχος επετεύχθη αφού το όριο των 2.700 συμμετοχών που είχε τεθεί από τους διοργανωτές και στις τρεις κατηγορίες (10 χιλ., 5 χιλ. και αγώνας παιδιών), συμπληρώθηκε λίγο πριν εκπνεύσει ο χρόνος υποβολής των δηλώσεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ αυτών που θα βρεθούν αύριο στην αφετηρία, είναι ο βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, ο αντιπεριφερειάρχης Ευριπίδης Κουκιαδάκης, ο Δ/ ντής Περιφερειακής Εκπαίδευσης Αποστόλης Κλινάκης, ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου Νίκος Γιαλυτάκης ενώ από το χώρο του ποδοσφαίρου ξεχωρίζουν η συμμετοχή του Νίκου Μαχλά αλλά και των παικτών του Εργοτέλη: Μηνά Πίτσου, Ρομάνο και Μπαντιμπαγκά.

Υπενθυμίζουμε ότι για κάθε μία από 2700 συμμετοχές η εταιρία wind θα διαθέσει το ποσό των 3 ευρώ για το «Σπίτι των Αγγέλων . Η μέτρηση θα γίνει μέσω ενός ειδικού τάπητα που θα τοποθετηθεί στην 25ης Αυγούστου, μπροστά από το Δημαρχείο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια