default-image

Η Μπαρτσελόνα «αποχαιρετά» τον Βιλανόβα

Ποδόσφαιρο
Η Μπαρτσελόνα «αποχαιρετά» τον Βιλανόβα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα αλλά και πολύς κόσμος πάει από το πρωί στο «Καμπ Νόου» για να πει το τελευταίο αντίο, στον Τίτο Βιλανόβα, που πέθανε την Παρασκευή χάνοντας την «μάχη» με τον καρκίνο σε ηλικία 45 ετών.

Οι παίκτες της ομάδας και κάποια μέλη του διοικητικού συμβουλίου βρέθηκαν σήμερα το πρωί στο «Καμπ Νόου». Οι τέσσερις αρχηγοί της ομάδας, ο Κάρλες Πουγιόλ, ο Αντρές Ινιέστα, ο Τσάβι και ο Βίκτορ Βαλδές, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας και τον πρόεδρο, Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου, τον διευθυντή ποδοσφαίρου, Ζόρντι Μέστρε, τον αθλητικό διευθυντή, Άντονι Θουμπιθαρέτα και τον προπονητή, Χεράρδο Μαρτίνο, συγκεντρώθηκαν μπροστά από μια φωτογραφία του Βιλανόβα και κράτησαν ενός λεπτού σιγή.

Ακόμα έγραψαν σε ένα βιβλίο συλλυπητηρίων, το οποίο θα δοθεί στην οικογένεια του πρώην προπονητή της Μπαρτσελόνα. Εκτός όμως από τους ανθρώπους της ομάδας και πολλοί φίλαθλοι πάνε από τις 9 το πρωί στο «Καμπ Νόου» για να τιμήσουν την μνήμη του Βιλανόβα. Έχουν σημαίες αλλά υπάρχει και ένα μεγάλο πανό που γράφει «Τίτο. για πάντα αιώνιος».

Το στάδιο της Μπαρτσελόνα θα μείνει ανοιχτό μέχρι τις 23:00 το βράδυ για να μπορούν να πάνε οι οπαδοί. Ακόμα η ισπανική ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι πριν από τους αγώνες της 35ης αγωνιστικής στην Πριμέρα Ντιβισιόν και της 36ης για την δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Βιλανόβα. Η κηδεία του Βιλανόβα θα γίνει την Δευτέρα (28/04) σε στενό κύκλο.

Πηγή: sentragoal.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News