default-image

Ο Εργοτέλης τίμησε τα παιδιά του

Ποδόσφαιρο
Ο Εργοτέλης τίμησε τα παιδιά του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πριν το παιχνίδι με την Καλλονή η διοίκηση του Εργοτέλη τίμησε με τον δικό της τρόπο (αναφέρουμε στο κεντρικό ρεπορτάζ) τους Σαρρή (πάει ΑΕΚ), Τζανακάκη και Μπουχαλάκη (πάνε Ολυμπιακό).

Η σχετική ανακοίνωση του Εργοτέλη αναφέρει: "Πριν την έναρξη του αγώνα με την Καλλονή η ΠΑΕ Εργοτέλης τίμησε για την προσφορά τους στην ομάδα μας, τους Γιώργο Σαρρή, Ανδρέα Μπουχαλάκη και Μανόλη Τζανακάκη.

Ο Εργοτέλης έχει την τιμή και την ευθύνη να λειτουργεί μια εκ των πολυπληθέστερων και πλέον επιτυχημένων Ακαδημιών στην Ελλάδα.

Είναι πολύ μεγάλη η χαρά, η περηφάνια και η συγκίνηση όλων μας όταν δικά μας παιδιά, που γαλουχήθηκαν ποδοσφαιρικά στο Μαρτινέγκο, γίνονται επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, τιμούν την κιτρινόμαυρη φανέλα και κάνουν το άλμα για τις παραδοσιακά μεγάλες ποδοσφαιρικές δυνάμεις.

Οι Γιώργος Σαρρής, Μανόλης Τζανακάκης και Ανδρέας Μπουχαλάκης έκαναν το γνωστό δρομολόγιο των τελευταίων χρόνων, Μαρτινέγκο - Παγκρήτιο Στάδιο, και η παρουσία τους στα δυο κρισιμότερα χρόνια της σύγχρονης ιστορίας του Εργοτέλη ήταν καταλυτική".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News