default-image

Αναστασιάδης: Έπεσε πολύ μαστίγωμα στους παίκτες μου

Ποδόσφαιρο
Αναστασιάδης: Έπεσε πολύ μαστίγωμα στους παίκτες μου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη δουλειά που έγινε από την ομάδα του εδώ και ενάμιση μήνα, αναφέρθηκε μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, ο Άγγελος Αναστασιάδης.  Επιπλέον, έδωσε συγχαρητήρια στους «κυανέρυθρους» και ευχήθηκε να ξεπεράσουν τα προβλήματα τους. Ερωτηθείς για το μέλλον του στον σύλλογο επισήμανε πως δεν ξέρε να θα μείνει.

«Δεν πρέπει να μιλήσουμε γι αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να μιλήσουμε για το ότι σώθηκε η ομάδα μας μετά από μεγάλη προσπάθεια τον τελευταίο ενάμιση μήνα. Τα παιδιά μου τα ταλαιπώρησα πολύ. Έπεσε μαστίγωμα πολύ το τελευταίο διάστημα αλλά ήταν για το καλό μας. Δόξα σοι ο Θεός και η Παναγιά μας έδωσε να κάνουμε καλή Ανάσταση», είπε αρχικά, αναφερόμενος στον Πλατανιά και στη συνέχεια σχολίασε και την πορεία των Νεοσμυρνιωτών.

«Για τον Πανιώνιο ήταν μια πολύ μεγάλη επιτυχία φέτος και αξίζουν συγχαρητήρια στο Νίκο Αναστόπουλο στους παίκτες και σε όσους είναι δίπλα. Πρόκειται πραγματικά για έναν άθλο. Εύχομαι, να μην βρει ποτέ της άλλα τόσα προβλήματα, άμα είναι δυνατόν να λυθούν μέσα σε μια ώρα! Θα είναι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο» δήλωσε ο 60χρονος τεχνικός, ο οποίος όταν ερωτήθηκε για το μέλλον του απάντησε:

«Είναι πρόωρο να πούμε αν θα είμαι και του χρόνου, Δεν μπορώ να πω κάτι που δεν τον γνωρίζω»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News