default-image

Ο Σαββίδης κάλεσε τον Μαρινάκη στην Τούμπα που όμως μάλλον δεν θα πάει

Ποδόσφαιρο
Ο Σαββίδης κάλεσε τον Μαρινάκη στην Τούμπα που όμως μάλλον δεν θα πάει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόσκληση μέσω επιστολής στον πρόεδρο του Ολυμπιακού να βρεθεί τη Μεγάλη Τετάρτη (16/4) στην Τούμπα και να δει τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ έστειλε ο μεγαλομέτοχος του «δικέφαλου», Ιβάν Σαββίδης.

Μεταξύ άλλων ο Ιβάν Σαββίδης ανέφερε στην επιστολή ότι «μπορεί να μας χωρίζουν αρκετά πράγματα, ωστόσο εκτιμώ ότι μπορούμε να τα παραμερίσουμε και να παρακολουθήσουμε μαζί ένα καθαρά αθλητικό γεγονός, το οποίο θα καθηλώσει τη χώρα».

Καταλήγοντας ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ στην πρόσκλησή του θυμίζει ότι ο ίδιος έχει βρεθεί δύο φορές στο «Καραϊσκάκης» και ελπίζει να ανταποδώσει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αυτές τις επισκέψεις ερχόμενος στην Τούμπα για να δει από κοντά την προσπάθεια των δύο ομάδων να προκριθούν στον τελικό.

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση, υποδέχτηκαν στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, την πρόσκληση του Ιβάν Σαββίδη στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Με αυτόν τον τρόπο, γίνεται φανερό πως και από την πλευρά του ΠΑΟΚ, επιθυμούν να πέσουν οι τόνοι και να κυλήσει ομάδα το παιχνίδι.

Από την άλλη μεριά ο ιδιοκτήτης των «ερυθρολεύκων», αντιλαμβάνεται πως η παρουσία του στο γήπεδο, είναι πιθανό να οξύνει την ατμόσφαιρα, πράγμα που σίγουρα δεν επιθυμεί, τη στιγμή μάλιστα που και ο Ιβάν Σαββίδης, δείχνει πως επιθυμεί μια εξομάλυνση της κατάστασης. Γι’ αυτό τον λόγο, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, πιθανότατα, θ’ αρνηθεί ευγενικά την πρόσκληση, ωστόσο αναγνωρίζει με ικανοποίηση, την κίνηση αυτή του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News