default-image

Πανόπουλος: Ίσως μετάνιωσα που δεν έγινα παράρτημα κάποιου

Ποδόσφαιρο
Πανόπουλος: Ίσως μετάνιωσα που δεν έγινα παράρτημα κάποιου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Χρήστος Πανόπουλος, ασφαλώς έκανε την κριτική του για την «κατάντια», όπως την χαρακτήρισε, της ομάδας, που θα παίξει μπαράζ για τη σωτηρία, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο ν’ αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο και να πουλήσει την Ξάνθη, ωστόσο δεν θέλει να την αφήσει μόνη της σε περίπτωση που υποβιβαστεί:

"Είναι ντροπή για την Skoda Ξάνθη η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε, να διεκδικήσουμε την σωτηρία της ομάδας στα μπαράζ. Για ό,τι έχει γίνει, αποκλειστικά υπεύθυνος είμαι εγώ. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Την ευθύνη την αναλαμβάνω πλήρως εγώ και αυτή είναι η αλήθεια.

Δεν προσπαθώ να καλύψω ανθρώπους. Με τις όποιες επιλογές στην ζωή μου, που αφορούν στο ποδόσφαιρο τα τελευταία 25 χρόνια, τα όποια λάθη τα έχω κάνει εγώ".

"Σήμερα παίζαμε με τον Παναθηναϊκό. Θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε ένα παιχνίδι και έδωσε το 100% να πάρει αποτέλεσμα και είναι προς τιμήν του. Και διαχρονικά έχει κάνει το ίδιο. Σήμερα υπήρχαν συνθήματα που έγραψαν και είπαν άγνωστοι που μίλαγαν για παράρτημα του Ολυμπιακού και ρίξτε την Ξάνθη στη Β' Εθνική και τέτοια.

Οφείλω να πω ότι διαχρονικά η Skoda Ξάνθη δεν υπήρξε παράρτημα ούτε του Ολυμπιακού ούτε του Παναθηναϊκού, ούτε της ΑΕΚ για να μιλήσω για τις τρεις μεγάλες ομάδες, είτε αν θέλετε και του ΠΑΟΚ. Πάμε να παίξουμε με τον Ολυμπιακό, μας λένε ότι είμαστε παράρτημα του Παναθηναϊκού. Παίζουμε με τον Παναθηναϊκό, μας λένε παράρτημα του Ολυμπιακού.

Ίσως έχω μετανιώσει που δεν έχω γίνει παράρτημα κάποιου. Γιατί αν ήμουν παράρτημα κάποιου, τουλάχιστον κάποιοι θα ήταν μαζί μας και κάποιοι απέναντί μας. Ενώ τώρα όλοι είναι απέναντί μας".

Στην κρίσιμη ερώτηση, αν θέλει να φύγει από την Ξάνθη, εκείνος απάντησε: "Ναι, θα ήθελα να φύγω χθες από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν θα μιλήσω για την βρωμιά. Βλέπω αυτό που δέκα εκατομμύρια Έλληνες βλέπουνε και το κρίνω θετικά ή αρνητικά. Εγώ είμαι ένας από αυτούς που βλέπουν. Η φίλαθλη κοινή γνώμη ξέρει και κρίνει.

Δεν θα επιβάλω την γνώμη μου στο αυτονόητο. Ακόμα και αν πάρω ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι έχουν καλή πρόθεση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν θα πρέπει να κοροϊδεύουν την φίλαθλη κοινή γνώμη. Δεν θα πρέπει να μας δουλεύουν.

Ας πούμε, θα φέρουμε την φίρμα τον Κολίνα να κάνει τις επιλογές των διαιτητών ή την άλλη την πρόταση που υπήρξε, να έρθουν μόνιμα ξένοι διαιτητές να τους ορίζουν. Αυτοί οι 30-40 από τους οποίους θα έρθουν για να επιλέξουν οι ξένοι, θα είναι επιλεγμένοι από την ελληνική πολιτεία ή όχι; Οπότε; Τι σημαίνει αυτό, για τον κάθε αγνό φίλαθλο με το μέσο άι κιου; Όποιους και να βάλει ο Κολίνα, αυτοί αν είναι να αγαπάνε τον Πανόπουλο, θα αγαπάνε τον Πανόπουλο".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News