default-image

"Αντίο" με ανώδυνη ήττα ο ΟΦΗ

Αθλητισμός
"Αντίο" με ανώδυνη ήττα ο ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΟΦΗ αποχαιρέτησε με ήττα το εφετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, κάτι που δεν επηρέασε την τελική του κατάταξη στο βαθμολογικό πίνακα.

Η ομάδα του Ηρακλείου έχασε 1-0 από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την 34η αγωνιστική, με τον Ρικάρντο Σα Πίντο, να δίνει την ευκαιρία σε πολλά νέα πρόσωπα.

Οι Κρητικοί ήταν φανερό ότι είχαν το μυαλό τους στον μεγάλο ημιτελικό της Τετάρτης με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, όμως έγινε η προσπάθεια.

Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι ήταν πιο επιθετικοί και με το απευθείας φάουλ του Γκάλο, που δεν μπόρεσε να αποκρούσει ο Αγριμάκης, πήραν τη νίκη.

Στο 81' ο ΟΦΗ είχε κλασσική ευκαιρία να ισοφαρίσει, όμως ο Στεφανάκος έκανε την απόκρουση του αγώνα, στην κεφαλιά του Ντουντού από τη μικρή περιοχή.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μ. Χάβος): Στεφανάκος, Ανέν, Κουτρομάνος (46' Μήλιος), Καλί, Μελισσάς, Γοδόι, Σφακιανάκης (65' Ζούνιορ), Γκάλο, Καμαρά, Μαρνίνες, Πασάς (30' Μπόγιοβιτς).

ΟΦΗ (Ρ. Σα Πίντο):Αγριμάκης, Μονιάκης, Στάθης, Δαμιανάκης, Μπαρέιρο, Ντουντού, Κάλαϊτζιτς (76' Περογαμβράκης), Μιλιάζες, Κυζιρίδης (60' Φραγκουλάκης), Ροβίθης, Νούνιεζ (76' Παπάζογλου).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News