default-image

Ανανέωσε την παρουσία του ο Πλατανιάς με το 0-0 στη Ν. Σμύρνη

Ποδόσφαιρο
Ανανέωσε την παρουσία του ο Πλατανιάς με το 0-0 στη Ν. Σμύρνη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη Super League και την επόμενη σεζόν θα βρίσκονται Πανιώνιος και Πλατανιάς. Οι δύο ομάδες γνώριζαν πως ένας βαθμός θα τους είναι εκτός απροόπτου αρκετός και έπαιξαν για την ισοπαλία, η οποία τελικά ήρθε (0-0) στη Νέα Σμύρνη.

 Χωρίς ιδιαίτερο ρυθμό και ενδιαφέρον ήταν το πρώτο ημίχρονο, το οποίο είχε ελάχιστες τελικές προσπάθειες, όλες από την πλευρά των γηπεδούχων. Γενικά οι παίκτες των δύο ομάδων προσπαθούσαν να κρατούν την μπάλα στην κατοχή τους με κοντινές πάσες χωρίς να παίρνουν ρίσκο.

Η πρώτη καλή φάση του παιχνιδιού ήρθε στο 22', όταν ο Κολοβός σούταρε εντός περιοχής και ανάγκασε τον Γεωργαλίδη με απόκρουση να παραχωρήσει κόρνερ. Στο 34' μακρινό σουτ του Καμπάνταη δεν ανησύχησε τον Κύπριο τερματοφύλακα, ο οποίος μπλόκαρε εύκολα. Δέκα λεπτά μετά το σουτ του Μητρόπουλου έφυγε πολύ ψηλά.

 Ακόμα χειρότερο ήταν το δεύτερο ημίχρονο. Οι δύο ομάδες γνώριζαν, άλλωστε, πως η ισοπαλία βολεύει και τους δύο και πως δεν υπήρχε λόγος να ανοιχτούν και να αφήσουν χώρους. Έτσι το παιχνίδι πήγε στις μάχες του κέντρου και στη σιγουριά που προσέφερε το χαμηλό τέμπο αγώνα.

Επί της ουσίας, μία τελική είχε το 45λεπτο, ένα σουτ του Μητρόπουλου, το οποίο έφυγε πολλά μέτρα άουτ. Όσο περνούσαν τα λεπτά τόσο συνειδητοποιούσαν οι δύο ομάδες πως η ισοπαλία είναι αρκετή και έτσι το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους παίκτες και των δύο ομάδων να πανηγυρίζουν για την παραμονή στην κατηγορία.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ): Παπαδόπουλος, Ζαχαράκης, Λαμπρόπουλος, Κουλουχέρης, Κούρος, Παντίδος, Μητρόπουλος (85' Πάνος), Ντούνης, Κολοβός (70' Σταυροθανασόπουλος), Γιάννου, Καμπάνταης (80' Μπούζας)

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ): Γεωργαλίδης, Ινκούμ, Φερνάντες, Δημήτρης, Ζαραδούκας, Αγκιλέρα, Μενδρινός (93' Τσοντάκης), Γουνδουλάκης, Θέρα (88' Σιώπης), Ντεντάκης (75' Σιαλμάς), Τόρες

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News