default-image

Πρώτος στην Α1 ΕΠΣΗ ο Ζαρός – Ξεκινούν τα πλέι οφ

Ποδόσφαιρο
Πρώτος στην Α1 ΕΠΣΗ ο Ζαρός – Ξεκινούν τα πλέι οφ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ζαρός διατήρησε την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο της Α1 ΕΠΣΗ, μετά τη νίκη του με 1-2 επί της Μινωικής και έχει το μεγάλο πλεονέκτημα στα πλέι οφ που ξεκινούν την Μεγάλη Τετάρτη.

Ο ΑΟΤ παρότι δε νίκησε την ΑΕ Ηρακλής-Θέρισος, φέρνοντας ισοπαλία 1-1, πήρε την 5η θέση των πλέι οφ, καθώς ο Ρωμανός ηττήθηκε με 1-0 από την ΑΕΚ στον Καρτερό. Έτσι την  Μεγάλη Τετάρτη θα ξεκινήσουν τα πλέι οφ και τα πρώτα παιχνίδια είναι Αλμυρός-ΑΟΤ και Μινωική-Αστέρας Μυρτιάς.

Οι νικητές θα παίξουν την Τετάρτη του Πάσχα στον ημιτελικό που θα γίνει στην έδρα της ομάδας που τερμάτισε ψηλότερα στην βαθμολογία. Ενώ η ομάδα που θα προκύψει θα αντιμετωπίσει τον Ζαρό στον τελικό, που θα γίνει μέσα στο σαββατοκύριακο 26-27 Απριλίου σε ουδέτερο γήπεδο. Στον τελικό ο Ζαρός θα κατακτήσει τον τίτλο με νίκη ή ισοπαλία. Αν επικρατήσει ο αντίπαλος, τότε θα γίνει επαναληπτικός τελικός και πάλι σε ουδέτερο γήπεδο, όπου ο νικητής θα πάρει το πρωτάθλημα ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας, ο νικητής θα κριθεί μέσω παράτασης και πέναλτι...

Α1 ΕΠΣΗ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News