default-image

«Ο Ταρντέλι συμφώνησε με την ΕΠΟ»

Ποδόσφαιρο
«Ο Ταρντέλι συμφώνησε με την ΕΠΟ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μάρκο Ταρντέλι θα είναι βάσει των Ιταλών ο αντικαταστάτης του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της Εθνικής ομάδας με το τέλος της «περιπέτειας» στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Βάσει των όσων αναφέρουν οι Ιταλοί, ο Ταρντέλι βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες στην Ελλάδα μαζί με τον εκπρόσωπο του, Βιτόριο Τόστο και συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή. Οι δυο πλευρές μίλησαν για όλα… Τέθηκαν επί τάπητος αποδοχές και χρονική διάρκεια συμβολαίου και όπως αναφέρουν οι Ιταλοί υπήρξε ταύτιση απόψεων και αναμένεται μέχρι τις 25 Απριλίου να ανακοινωθεί η συμφωνία των δυο πλευρών.

Ο Ταρντέλι θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας δυο ετών, όπερ σημαίνει μέχρι το Euro 2016 με ετήσιες αποδοχές 500.000 ευρώ, ενώ προβλέπεται και μπόνους 400.000 ευρώ, από τη στιγμή που η Εθνική μας ομάδα θα προκριθεί στην τελική φάση του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Να θυμίσουμε πως η ΕΠΟ είχε μιλήσει πρόσφατα και με τον Ολλανδό τεχνικό, Μάρτιν Γιόλ και τον ατζέντη του, Μίνο Ραϊόλα, όμως στην κουβέντα διαπιστώθηκε πως υπάρχει διαφορά στο οικονομικό.

Πηγή: sentragoal.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News