default-image

Οπαδοί κατά Μπαρτσελόνα!

Ποδόσφαιρο
Οπαδοί κατά Μπαρτσελόνα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια μερίδα οπαδών περίμενε τους παίκτες της Μπαρτσελόνα έξω από το «Καμπ Νόου» και τους πρόσβαλε μετά την ήττα από την Γρανάδα. Οι οπαδοί ήταν πολύ εκνευρισμένοι και μίλησαν με «βαριά» λόγια στους παίκτες που είχαν επιστρέψει στο γήπεδο της ομάδας για να πάρουν τα πράγματα και τα αυτοκίνητα τους περίπου στις 12:30 τα μεσάνυχτα.

Κάποιος από αυτούς φαίνεται να έκανε την γνωστή κραυγή μαϊμούς κατά του Νεϊμάρ, ο οποίος γύρισε και κοίταξε προς το μέρος του.

Πολλά μέλη της ομάδας τα… άκουσαν με τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα να κατηγορούν τους παίκτες ότι σκέφτονται μόνο το Mundial και όχι τον σύλλογο. «Δεν ντρέπεστε», φώναζαν οι οπαδοί.

Ο Πίντο, έγινε στόχος και για αυτόν ακούστηκε, «Έξω από την Μπαρτσελόνα».

Οι οπαδοί μεταξύ άλλων ήθελαν να μιλήσουν στον Τσάβι, στον Ινιέστα και στον Κάρλες Πουγιόλ και φώναζαν: «Θέλουμε να μιλήσουμε στους τρεις αρχηγούς».

Εκτός από τους παίκτες, αυτός που ήταν… κόκκινο πανί για τον κόσμο ήταν και ο αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, Άντονι Θουμπιθαρέτα, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης για τα οποία έλεγαν: «Είστε γελοίοι! Όλοι να φύγετε! Πρώτος εσύ Θούμπι!»

Όπως έφευγαν οι παίκτες με τα αυτοκίνητα τους, οι οπαδοί προσπαθούσαν να τους σταματήσουν τον κάθε έναν ξεχωριστά. Οι μόνοι που σταμάτησαν και προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα ήταν ο Χαβιέρ Μασεράνο και ο βοηθός προπονητή, Ζόρντι Ρόουρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News