default-image

Άγρια κόντρα Ρομάριο με Πελέ

Ποδόσφαιρο
Άγρια κόντρα Ρομάριο με Πελέ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Η κόντρα του Ρομάριο με τον Πελέ φαίνεται πως έρχεται πάλι στο προσκήνιο με τους δυο Βραζιλιάνους να μπαίνουν σε έναν «πόλεμο» δηλώσεων. Αιτία ήταν η ατάκα του Ρομάριο το 2007, ότι ο Πελέ είναι ένας ποιητή όταν δεν μιλάει. Ο Πελέ απάντησε σε αυτά επικαλούμενος τον Θεό και λέγοντας ότι ο Ρομάριο δεν ξέρει!

«Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που δεν ξέρουν τι θέλουν και απλώς επιτίθενται στο παρελθόν. Αλλά είμαι Καθολικός και πιστεύω ότι ο Θεός πάντα συγχωρεί αυτόν που δεν ξέρει, οπότε συγχωρώ αυτόν που δεν ξέρει», είπε ο Πελέ. Ο Ρομάριο απάντησε ξανά, σε πιο έντονο ύφος και με αναφορά σε προσωπικό επίπεδο!

«Χθες ο Πελέ, απάντησε στην διάσημη ατάκα μου: «Ησυχία, ο Πελέ είναι ποιητής». Είναι μια φράση που χρησιμοποιείται, και αυτός πάντα δίνει λόγους για να χρησιμοποιείται. Το τελευταίο ανόητο πράγμα που είπε, είναι ότι στην Κορίνθιανς πρέπει να είναι η βάση της Selecao. Το ζήτησε έτσι;

Κάποιες πληροφορίες για αυτόν τον κύριο… Πρώτα από όλα, η βάση που πρότεινε για την Εθνική δέχτηκε το μεγαλύτερο γιουχάρισμα στην ιστορία της. Και το άξιζαν, επειδή ήταν απαίσιοι. Δεύτερον, λέει ότι είναι πολύ Καθολικός. Δεν νομίζω ότι είναι τόσο. Αν ήταν θα είχε αναγνωρίσει την κόρη του και θα είχε πάει στην κηδεία της. Εκτός από ποιητής είναι και ηλίθιος», έγραψε ο Ρομάριο στο Facebook.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News