default-image

Επεισοδιακή πρόκριση της Ακαδημίας στον τελικό

Μπάσκετ
Επεισοδιακή πρόκριση της Ακαδημίας στον τελικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ακαδημία Ρεθύμνου επικράτησε με 55-46 του Κύδωνα χθες στο κλειστό "Μ. Μερκούρη" και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του τοπικού πρωταθλήματος μπάσκετ των ανδρών, όπου θα αντιμετωπίσει το Δειλινό με μειονέκτημα έδρας.

Το χθεσινό ντέρμπι στο Ρέθυμνο, πάντως, ήταν επεισοδιακό καθώς φίλαθλος της Ακαδημίας επιτέθηκε στον αθλητή του Κύδωνα Αδοντάκη και οι διαιτητές Μαλαμάς και Γιαννακουδάκης ζήτησαν  την εκκένωση του γηπέδου.

Νωρίτερα ο παίκτες του Κύδωνα είχε χτυπήσει με γροθιά το προστατευτικό πάνω από τον πάγκο της ομάδας του κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να αποβληθεί με ντισκαλιφιέ.

Ως το σημείο της διακοπής οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ, αλλά με την επανέναρξη η Ακαδημία ξέφυγε με  37-26 και έκτοτε διατηρούσε σταθερά το προβάδισμα φτάνοντας στη νίκη-πρόκριση.

Τα δεκάλεπτα: 10-7, 25-21 (ημίχ.), 37-28, 55-46.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Β. Θεοδωρουλάκης): Μπιρλιράκης 2, Κριθινάκης 17, Νύκταρης, Μαραυγάκης 10 (2), Χρυσουλάκης 4, Καραπέτσας, Σταμούλης 12 (2), Νταλιάνης 7, Δουλγεράκης 3, Κατσαβίδης, Κωνσταντίνου.

ΚΥΔΩΝ (Λ. Θεοδωράκης): Κασίμης,  Καμπάνης, Θεργιάκης, Μπαγάκης 4 (1), Λαγουδάκης 10 (2), Κυριακάκης 5, Στήκας 5 (1), Αδοντάκης 5, Λιονάκης 6, Τσαμπάς 11.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News