default-image

Δεν τα κατάφερε η Γραμματικοπούλου στο Lyttos Beach

Σπορ
Δεν τα κατάφερε η Γραμματικοπούλου στο Lyttos Beach

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλη προσπάθεια έκανε η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου η οποία όμως δε κατάφερε να προκριθεί στο τελικό του μονού γυναικών στο φινάλε της 5ης εβδομάδας του 4th Hellenic Zeus ITF Pro Circuit, το οποίο φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Lyttos Beach στην Ανάληψη Χερσονήσου.

Ηττήθηκε από το νούμερο ένα του ταμπλό Τσέχα Tereza Martincova με 4-6 6-0 6-1. Στο τελικό του διπλού επίσης σήμερα έχασε με τη συμπαίκτρια της Natela Dzalamitdze(RUS) από τις Βελγίδες Kempen/Lemmens 1-6 7-5 10-8.

Στο διπλό αντρών νικητές αναδείχθηκαν οι Γάλλοι Barrere/Lamasine τους Τσέχους Jaloviec/Safranek με 7-6(2) 6-2.

Αύριο θα γίνουν οι τελικοί των μονών. Ο τελικός των αντρών θα γίνει ανάμεσα στους Sebastien Boltz(FRA)- Ricardo Rodriquez(VEN) στις 11:30. Ο τελικός των γυναικών θα γίνει ανάμεσα στις Tereza Martincova (CZE)- Pernilla Mendesova(CZE) στις 11:00.

Σήμερα, εντωμεταξύ, ξεκίνησαν τα προκριματικά αντρών - γυναικών της 6ης εβδομάδας του 4th Hellenic Zeus ITF Pro Circuit με αρκετές ελληνικές συμμετοχές. Ο Φρέντυ Γεωργούδας πέρασε στον επόμενο γύρο αφού κέρδισε τον Ισραηλινό Orel Ovil με 6-3 6-3. Ο Νίκος Κόκκοτας επικράτησε με 6-3 6-3 του Γάλλου Alexandre David.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News