default-image

Αλβέρτης: "Είμαστε έτοιμοι για την ΤΣΣΚΑ"

Μπάσκετ
Αλβέρτης: "Είμαστε έτοιμοι για την ΤΣΣΚΑ"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη σιγουριά του ότι ο Παναθηναϊκός θα παρουσιαστεί έτοιμος στην προημιτελική σειρά της Ευρωλίγκας κόντρα στην ΤΣΣΚΑ εμφανίστηκε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, έδειξε ικανοποιημένος από την εικόνα που έχει η ομάδα του ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στην απουσία του Τεόντοσιτς αλλά και την αγωνιστική κατάσταση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη.

Αρχικά, για τα παιχνίδια των πλέι οφ, είπε "Είμαστε έτοιμοι για την φάση των "8". Ξεκινάμε στην Μόσχα απέναντι σε μια ομάδα που έχει κάνει εξαιρετική πορεία. Μια ομάδα με μεγάλη εμπειρία και μεγάλα κορμιά. Θα δώσουμε την μάχη μας".

Ερωτηθείς για την ΤΣΣΚΑ και το πώς θα την αντιμετωπίσει, δήλωσε: "Φτιάχνοντας ένα πλάνο και προσπαθώντας να το κάνει μέσα στο γήπεδο. Δεν πάει απλά για να παίξουμε. Αλλά για την πρόκριση και το Final-4. Έχουμε κάποια στοιχεία που θα βάλουμε και θα προβληματίσουν. Αν τα καταφέρουμε αυτό θα είναι πολύ καλό".

Ο Αλβέρτης αναφέρθηκε και στις αλλαγές που έχει κάνει στη φιλοσοφία της ομάδας. "Πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Έχουμε δώσει πολλές καλές μάχες έχουμε κάνει κάποια από όσα έχουμε ζητήσει. Είμαστε έτοιμοι γι αυτήν την σειρά των αγώνων", είπε, ενώ όταν ρωτήθηκε για το πώς θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός την ΤΣΣΚΑ, είπε:" Θα εξαρτηθεί από τον ρυθμό του παιχνιδιού. Αν τα εφαρμόσουμε θα είναι θετικό. Θα κάνουμε το παιχνίδι μας ανάλογα με τον αντίπαλο".

Ερωτηθείς για την απουσία του Τεόντοσιτς, τόνισε: "Δεν υπάρχει καλό και κακό. Όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Αν κερδίσουμε χωρίς τον Τεόντοσιτς θα είναι καλό. Είναι απώλεια για την ομάδα του θα δούμε την αντίδραση της ΤΣΣΚΑ. Κόντρα στην Μακάμπι η αντίδραση ήταν πολύ καλή πάντως".

Τέλος, για την εμφάνιση του Μαυροκεφαλίδη, είπε: "Με ρώτησαν και πάλι για τον Λουκά. Δεν τον είδαμε πρώτη φορά. Έχει μεγάλο επιθετικό ταλέντο. Έχει εμπειρία και κάνει αυτό που μπορεί μέσα στο γήπεδο".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News