default-image

Με τεσσάρα γιόρτασε η ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Με τεσσάρα γιόρτασε η ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τον καλύτερο τρόπο γιόρτασε τα 90ά γενέθλιά της η ΑΕΚ, η οποία επικράτησε με 4-0 του Αστέρα Βάρης παρουσία περίπου 7.000 οπαδών της.

Η Ένωση «καθάρισε» το ματς μέσα σε ένα δίλεπτο στο πρώτο μέρος. Στο 14' ο Σταθάκης έπιασε ένα δυνατό μακρινό σουτ, ο Ούσιος έκανε λάθος εκτίμηση και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Στο 16' ήταν η σειρά του Ντακόλ να κάνει μία μαγική ενέργεια και να διπλασιάσε τα τέρματα της Ένωσης με εξαιρετικό πλασέ.

Ο Πλατέλλας απείλησε δύο φορές, αλλά τα σουτ που επιχείρησε πέρασαν πάνω από το δοκάρι. Ο Ούσιος σταμάτησε τον Ανάκογλου στο 30' και κάπου εκεί το ημίχρονο τελείωσε.

Στο 57' ο Αστέρας έχασε την ευκαιρία να μειώσει, όταν ο Ζώνας πέρασε τον Βούρα και πλάσαρε σε κενή εστία, όμως, ο Τζανετόπουλος πρόλαβε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή. Στην αντεπίθεση, ο Γροντής σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Ντακόλ, με τον Βραζιλιάνο φορ να πλασάρε πάνω από το δοκάρι.

Μέσα σε ένα 4λεπτο η ΑΕΚ πέτυχε δύο ακόμα ωραία τέρματα. Στο 70' και σε σέντρα του Τσουμάγκα, ο Πλατέλλας με σουτ-βολίδα στην κίνη έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 74' ο Ανάκογλου πρόσφερε έτοιμο γκολ στον Τσεβά και ο νεαρός δεν δυσκολεύτηκε να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ.

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Βούρας, Τζανετόπουλος, Σταθάκης, Τσουμάγκας (75' Πεταυράκης), Τσουκαλάς (68' λ.τρ. Μούργκα), Κορδέρο, Γεωργέας, Ανάκογλου, Πόποβιτς, Γροντής, Ντακόλ (70' Τσεβάς)

Αστέρας Βάρης (Φώτης Θανέλλας): Ούσιος, Σχίζας, Κόπελας, Σκουρλής, Πλίτσης, Φωστέρης, Μίχος, Ανδρεαδάκης (63' Κωβαίος), Ντούλιας (77' Κριλής), Ζώνας, Καζαντζής (82' Δρακωντίδης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News