default-image

Διπλή αποστολή για την Γραμματικοπούλου στο Lyttos Beach

Σπορ
Διπλή αποστολή για την Γραμματικοπούλου στο Lyttos Beach

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διπλή αποστολή έχει το διήμερο η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, η οποία έχει κάνει εκπληκτική πορεία τόσο στο διπλό όσο και στο μονό γυναικών στην 5η εβδομάδα του 4th Hellenic Zeus ITF Pro Circuit, το οποίο φιλοξενείται στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Lyttos Beach Hotel στην Ανάληψη Χερσονήσου.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τένις για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα προκρίθηκε στον τελικό του διπλού, εκεί όπου σήμερα, στις 2 μ.μ., μαζί με τη Ρωσίδα συμπαίκτριά της Natela Dzalamidze θα διεκδικήσει την πρωτιά απέναντι στις Βελγίδες Magali Kempen/Elke Lemmens.

Παράλληλα όμως συνεχίζει την πορεία της και στο μονό, έχοντας ήδη προκριθεί στα ημιτελικά. Εκεί, σήμερα στις 10 π.μ. θα βρει στο δρόμο της την Τσέχα Tereza Martincova, την οποία θα προσπαθήσει να νικήσει για να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό που είναι προγραμματισμένος για τις 11 το πρωί της Κυριακής (13/04).

Ο τελικός των ανδρών στο μονό θα ξεκινήσει στις 11:30 π.μ., ενώ δυναμικό «παρών» αναμένεται να δώσει και ο κόσμος, καθώς θα υπάρξει εκδρομή ενός κλαμπ τένις από τη Σητεία προς το Lyttos Beach.

Στα χθεσινά ημιτελικά των διπλών και τα προημιτελικά των μονών σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Ημιτελικά διπλού γυναικών: Stamatova/Zovincova-Kempen/Lemmens 60 57 810, Leykina/Mandesova-Dzalamidze/Grammatikopoulou 36 46.

Ημιτελικά διπλού ανδρών: Sikora/Stanek-Jakoviec-Safranek 36 26, Barrere/Lamasine-Hernando-Ruano/Villacorta-Alonso 76 62.

Προημιτελικά μονού γυναικών: Mendesova-Carreras 62 62, Stamatova-Mikulcic 67 26, Martincova-Dzalamidze 63 61, Grammatikopoulou-Botusharova 64 63.

Προημιτελικά μονού ανδρών: Boltz-Safranek 26 64 62, Hernando Ruano-Rodriquez 57 46, Sikora-Baumann 75 62, Lamasine-Gomez-Herrera 57 57.

Στο σημερινό πρόγραμμα δεσπόζουν οι τελικοί στα διπλά που θα ξεκινήσουν στις 2 μ.μ.

Στους άνδρες οι Γάλλοι Gregoire Barrere/Tristan Lamasine θα αντιμετωπίσουν τους Τσέχους Marek Jaloviec/Vaclav Safranek.

Στις γυναίκες η Γραμματικοπούλου με τη Νatela Dzalamidze θα αντιμετωπίσουν τις Βελγίδες Magali Kempen/Elke Lemmens.

Στα ημιτελικά των ανδρών, στις 10 π.μ., θα αναμετρηθούν οι Andrian Sikora (SVK)-Sebatien Boltz (FRA) και στις 11:30 π.μ. οι Carlos Gomez-Herrera (ESP)-Ricardo Rodriguez (VEN).

Στα ημιτελικά των γυναικών στις 10 π.μ. η Γραμματικοπούλου θα αντιμετωπίσει την Tereza Martincova (CZE) και στις 11:30 π.μ. θα αναμετρηθούν οι Ema Mikulic (CRO)-Pernilla Mendesova (CZE).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News