default-image

Εντείνουν τις προσπάθειες για Νάτχο και Ινσαουράλδε

Αθλητισμός
Εντείνουν τις προσπάθειες για Νάτχο και Ινσαουράλδε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απόλυτα ικανοποιημένοι είναι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ με την παρουσία των Νάτχο και Ινσαουράλδε από τη στιγμή που ενσωματώθηκαν στην ομάδα.

Στον «δικέφαλο του Βορρά» δεν κρύβουν τον εντυπωσιασμό τους για την άμεση προσαρμογή και των δύο παικτών στο μικρό διάστημα που βρίσκονται στην Ελλάδα.

Η αγωνιστική παρουσία του Αργεντινού στόπερ αλλά και του Ισραηλινού διεθνή μέσου έχει σημάνει «κόκκινο» συναγερμό στους Θεσσαλονικείς ενόψει καλοκαιριού και ήδη καταστρώνουν τα πλάνα τους για να τους «δέσουν» στην Τούμπα.

Οι περιπτώσεις των δύο παικτών, ωστόσο, διαφέρουν η μία από την άλλη. Από τα μέχρι στιγμής δεδομένα, στον ΠΑΟΚ υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για την υπόθεση του Ινσαουράλδε. Ο παίκτης δηλώνει απόλυτα ευχαριστημένος στον «δικέφαλο του Βορρά», ενώ η Σπαρτάκ Μόσχας (από την οποία είναι δανεικός) μόνο αρνητική δεν είναι στο ενδεχόμενο παραχώρησής του. Η ρήτρα του αγγίζει τα 2 εκατ. ευρώ αλλά το γεγονός πως οι Ρώσοι διαθέτουν στο ρόστερ τους 5 σέντερ μπακ προσθέτει ακόμη ένα πόντο στους Θεσσαλονικείς.

Από την πλευρά του Ισραηλινού τα πράγματα είναι πιο πολύπλοκα. Από τη μία στον ΠΑΟΚ δεν αντιμετωπίζουν το εμπόδιο άλλης ομάδας, αφού αποκτήθηκε ελεύθερος, ωστόσο, το πολύ καλό βιογραφικό του σε συνδυασμό με το γεγονός πως το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος της σεζόν, κάνει τους ανθρώπους της ομάδας να κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα υπό των φόβο φιλόδοξων μνηστήρων.

Η υπόθεση και των δύο παικτών πάντως αναμένεται να ξεκαθαρίσει μετά το τέλος των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας. Η πορεία του ΠΑΟΚ στο Κύπελλο αλλά και η τελική κατάταξη στο μίνι-πρωτάθλημα των πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας αναμένεται να παίξει ρόλο «κλειδί», αφού όσο καλύτερο είναι το φινάλε των υποχρεώσεων τόσο θα αυξάνονται και τα διαπραγματευτικά του ατού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News