default-image

"Κεραυνοί" Κρόιφ για Μπαρτσελόνα

Αθλητισμός
"Κεραυνοί" Κρόιφ για Μπαρτσελόνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Επίθεση» στα στελέχη της Μπαρτσελόνα έκανε ο Γιόχαν Κρόιφ, δηλώνοντας ότι εκείνοι παίρνουν τις αποφάσεις στον σύλλογο και όχι ο προπονητής.

Ο Κρόιφ, αναφερόμενος στον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα στους προημιτελικούς του Champions League, μίλησε με επικριτικά σχόλια για την επιρροή που έχει η διοίκηση στα θέματα της ομάδας.

«Εγώ έλεγα εδώ και πολύ καιρό, ότι τα τέσσερα τελευταία χρόνια δεν ήταν ο προπονητής εκείνος που έπαιρνε τις αποφάσεις στην Μπαρτσελόνα. Για αυτό, αυτό που γίνεται τώρα ήταν αναμενόμενο. Άρχισε με τους διευθυντές να λένε στον Πεπ Γκουαρδιόλα να πουλήσει έναν παίκτη, που δεν ήθελε να πουλήσει (τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι στην Σαχτάρ Ντόνετσκ το 2010). Από τότε ήταν ξεκάθαρο το ποιος δίνει εντολές, όχι ο προπονητής», δήλωσε ο Κρόιφ.

Σύμφωνα με τον θρύλο της Μπαρτσελόνα, επίσης, ο Μαρτίνο δεν μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω, ο Νεϊμάρ είναι θύμα των χρημάτων, του μάνατζερ του και του συλλόγου, ενώ στο θέμα του Μέσι έχει «χαθεί» η κοινή λογική.

«Ο Τάτα Μαρτίνο κάνει ότι μπορεί, αλλά δεν είναι ο προπονητής εκείνος που παίρνει τις αποφάσεις. Οι διευθυντές επηρεάζουν τα πράγματα εδώ και πολύ καιρό και γίνει όλο και χειρότερο. Δεν κατηγορώ τον Νεϊμάρ για όλο αυτό. Είναι θύμα των χρημάτων, του μάνατζερ του και του συλλόγου.

Δεν υπάρχει κοινή λογική όταν πάμε στον Μέσι. Πριν τρεις εβδομάδες ήταν ο καλύτερος και τώρα μετά από το παιχνίδι αυτής της εβδομάδας είναι ο χειρότερος. Αυτός πρέπει να είναι ο πιο καλοπληρωμένος παίκτης στην ομάδα. Δεν γίνεται ένας 21χρονος να είναι ο πιο καλοπληρωμένος παίκτης», δήλωσε ο Κρόιφ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News