default-image

Δύσκολα θα δεχτεί την υποψηφιότητα ο Μαρινάκης

Αθλητισμός
Δύσκολα θα δεχτεί την υποψηφιότητα ο Μαρινάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

H πρόταση στον Βαγγέλη Μαρινάκη για να διεκδικήσει  την Δημαρχία του Πειραιά στις ερχόμενες εκλογές έχει γίνει εδώ και 3-4 μήνες από τον Μητροπολίτη Σεραφείμ.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει εδώ και καιρό αναλάβει σχεδόν εξολοκλήρου τα συσσίτια της πειραϊκής εκκλησίας και διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Μητροπολίτη Σεραφείμ, ο οποίος είχε πρώτος την ιδέα για τον... Δήμαρχο Μαρινάκη.

Σύμμαχοι της εκκλησίας είναι οι εφοπλιστές, που βλέπουν την Ακτή Μιαούλη να ερημώνει, καθώς τα περισσότερα γραφεία μεταφέρονται πλέον είτε στα βόρεια προάστια είτε στη Γλυφάδα αλλά και ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά, που επίσης πιέζει τον Βαγγέλη Μαρινάκη να θέσει υποψηφιότητα.

Το μόνο... πρόβλημα είναι πως ο «ερυθρόλευκος» παράγοντας δεν έχει καθόλου χρόνο. Ήδη οι συνεργάτες του λένε πως δουλεύει 18 ώρες το 24ώρο, τόσο στις επιχειρήσεις του όσο και στον Ολυμπιακό. Αναρωτιούνται λοιπόν «πότε θα βρει χρόνο για την δημαρχία» και αφήνουν πολύ λίγες πιθανότητες για να δεχθεί.

Πάντως, όπως λένε όσοι τον ξέρουν καλά, ο Μαρινάκης αρέσκεται στις ανατροπές και δεν αποκλείεται να κάνει ακόμα μία, λέγοντας το «ναι». Σε περίπτωση δε που γίνει αυτό, η μόνη προϋπόθεση που φέρεται να έχει θέσει, είναι η επιθυμία του για ένα υπερκομματικό ψηφοδέλτιο, καθώς ο ίδιος δεν θέλει να ταυτιστεί με κάποιο κόμμα.

Πηγή: Sentragoal.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News