default-image

Φαβορί ο Χριστόπουλος για την ΑΕΚ της νέας χρονιάς;

Αθλητισμός
Φαβορί ο Χριστόπουλος για την ΑΕΚ της νέας χρονιάς;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ήττα από τη Θύελλα Ραφήνας «πόνεσε» τον κόσμο της AEK,  η ισοπαλία με τον Ηλυσιακό δεν συγχωρείται και ο Τραϊανός Δέλλας εκμηδένισε τις ελπίδες του για παραμονή στο τιμόνι του συλλόγου.

Οι δηλώσεις του μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα προκάλεσαν τα αρνητικά σχόλια των παρευρισκομένων και μη. Είναι δεδομένο ότι με τη λήξη της σεζόν, ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα αλλάξει το πρόσωπο στην τεχνική ηγεσία των «κιτρινόμαυρων».

Η διάδοχη κατάσταση δεν θα αποτελεί έκπληξη για κανέναν. Ο Σάκης Τσιώλης «έφαγε» πόρτα και το όνομά του βγήκε εκτός λίστας έπειτα από πληροφορίες που αποκόμισε ο «τίγρης» για το πρόσωπό του. Ο Γιάννης Χριστόπουλος αποτελεί τον Νο1 στόχο, ενώ προτάθηκε και ένας ακόμα προπονητής που αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε πάγκο ομάδας της Super League.

«Να εξασφαλίσουμε την άνοδο»

Εάν τεθεί και αυτό προς αμφισβήτηση, τότε θα συζητάμε για τη μεγαλύτερη αποτυχία όλων των εποχών. Σε μια ατυχή δήλωσή του, ο Τραϊανός Δέλλας ανέφερε πως στα επόμενα τρία παιχνίδια η ΑΕΚ θα επιχειρήσει να εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδο. "Χάσαμε δύο βαθμούς στην έδρα μας. Η εικόνα του ματς και οι φάσεις δεν αντικατοπτρίζουν το αποτέλεσμα. Υπάρχουν και οι μέρες που η μπάλα δεν σε θέλει. Μοιραία έρχεται ένα αποτέλεσμα που δεν το έχεις υπολογίσει. Για εμάς δεν αλλάζει κάτι. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας. Στα επόμενα τρία ματς να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την άνοδο. Ο στόχος μας για φέτος είναι αυτός. Θεωρώ ότι τα παιδιά προσπάθησαν. Κάποιες ορθόδοξα και άλλες ανορθόδοξα. Η θέληση τους για το γκολ, τους έφερε άγχος. Από εκεί και πέρα, όλα μέσα από τη δουλειά βελτιώνονται. Στα επόμενα ματς ελπίζω να κλειδώσει και μαθηματικά η άνοδος"!

«Παγώνουν» τον κόσμο

Υπό τις συνθήκες που βιώνει φέτος η ΑΕΚ και τα ματς με αντιπάλους ερασιτεχνικού επιπέδου, φαντάζει ως θαύμα που κρατά συνεχώς δίπλα τόσο σημαντικό μέρος του κόσμου της. Ωστόσο, στα τελευταία παιχνίδια έχει αρχίσει να μειώνεται η προσέλευση του κόσμου στο ΟΑΚΑ, αν και βελτιώνονται οι καιρικές συνθήκες. Χθες υπήρξαν έντονες αποδοκιμασίες τόσο στο ημίχρονο όσο πολύ περισσότερο στο φινάλε της αναμέτρησης. Πάντως, δεν υπήρξε συνέχεια. Ο κόσμος έντονα προβληματισμένος προτίμησε να φύγει δίχως περισσότερη ενασχόληση με την ομάδα. Στην ΑΕΚ προέκυψε και πρόβλημα τραυματισμού, καθώς ο Βασίλης Ρόβας υπέστη θλάση στον προσαγωγό και θα μείνει εκτός από τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας στο πρωτάθλημα (πιθανότατα για έναν μήνα).

Πηγή: Sentragoal.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News