default-image

Κρίσιμη αποστολή για τον Πλατανιά στην Ξάνθη

Ποδόσφαιρο
Κρίσιμη αποστολή για τον Πλατανιά στην Ξάνθη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά τη νίκη του Απόλλωνα και την ισοπαλία της Βέροιας, ο Πλατανιάς δίνει  ένα καθοριστικό παιχνίδι  σήμερα (19:30)για την παραμονή του στη Σούπερ Λίγκα απέναντι στην Ξάνθη η οποία κάθε άλλο παρά αδιάφορη είναι με την τροπή που έχουν πάρει πια τα πράγματα αφού επίσης είναι σε επικίνδυνη θέση.

Η ομάδα των Χανίων  βρίσκεται απ’ το Σάββατο) στην Ξάνθη όπου και προπονήθηκε χθες.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης αποφάσισε να αφήσει στα Χανιά έξι παίκτες. Απ’ αυτούς δικαιολογημένα εκτός, είναι οι τιμωρημένοι Καζανφέρης και Φερνάντες, αλλά και οι τραυματίες Ζουμπουλάκης και Ναζλίδης. Από την άλλη εκτός αποστολής με απόφαση της τεχνικής ηγεσίας έμειναν οι Μπέλιτς και Φαΐσκα, με τον Πορτογάλο αμυντικό μάλιστα να μένει εκτός 18άδας για δεύτερη σερί αγωνιστική, ενώ ο Σέρβος είχε βγει αλλαγή στο ματς με τον Λεβαδειακό μόλις στο 35ο λεπτό.

Την 18μελή αποστολή αποτελούν οι: Γιωργαλλίδης, Περιστερίδης, Γιαχία, Δημήτρης, Ζαραδούκας, Θέρρα, Ινκούμ, Αγκιλέρα, Τετέ, Βλαχοδήμος, Γουνδουλάκης, Κατάι, Μενδρινός, Σιαλμάς, Τόρες, Ντεντάκης, Σιώπης και Σούκιας.

Ο καταρτισμός της 18άδας λοιπόν σηματοδοτεί και νέες αλλαγές στην βασική 11άδα, με τον Δημήτρη πιθανότατα  να μετατοπίζεται στο κέντρο της άμυνας και τον Ζαραδούκα ή τον Θέρρα να καλύπτουν το αριστερό άκρο των μετόπισθεν. Ο άλλος κεντρικός αμυντικός θα είναι ο Γιαχία, με τον Ινκούμ δεξιά και φυσικά τον Γιωργαλλίδη κάτω από τα δοκάρια.

Τέτε και Αγκιλέρα είναι οι βασικοί υποψήφιοι για τη μεσαία γραμμή και σίγουροι οι Τόρες, Βλαχοδήμος και Κατάι, ενώ μια θέση παίζεται μεταξύ Μενδρινού και Γουνδουλάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News