default-image

Για Δήμαρχος ο Βαγγέλης Μαρινάκης;

Αθλητισμός
Για Δήμαρχος ο Βαγγέλης Μαρινάκης;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Έτοιμος να δραστηριοποιηθεί και στον πολιτικό στίβο παρουσιάζεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «kalpes14.gr», είναι πολύ πιθανό ο πρόεδρος του Ολυμπιακού να θέσει υποψηφιότητα για τον Δήμο του Πειραιά.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό ρεπορτάζ, ο διοικητικός ηγέτης των «ερυθρόλευκων» θεωρείται άνθρωπος που μπορεί να υπερβεί τις διαχωριστικές γραμμές Αριστεράς-Δεξιάς και να αξιοποιήσει τις υγιείς δυνάμεις της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού δέχτηκε κρούση από τον Μητροπολίτη Πειραιά, Σεραφείμ να διεκδικήσει τον Δήμο Πειραιά.!

Αν τελικά πει το «ναι» και διεκδικήσει τον Δήμο της πόλης στην οποία μεγάλωσε και στην οποία ο πατέρας του, Μιλτιάδης, υπήρξε δημοτικός σύμβουλος στο παρελθόν θα έχει στο πλευρό του ένα ισχυρό... χαρτί.

Αυτό ακούει στο όνομα του Πέτρου Κόκκαλη, γιου του πρώην προέδρου των Πειραιωτών, Σωκράτη! Μια τέτοια κίνηση αναμένεται να γίνει αποδεκτή με καλό μάτι, τόσο από την εκκλησία, όσο και από τον κύκλο των εφοπλιστών, που εδρεύουν στον Πειραιά, αλλά και από τους εμπορικούς κύκλους του δήμου κι άλλων φορέων. Οι υπέρμαχοι φαίνεται να είναι περισσότεροι από τους πολέμιους, ωστόσο, το αν θα πει το «ναι» ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θα αποδειχθεί τις προσεχείς ημέρες...

Όπως τόνιζαν οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον πρόεδρο της πειραιώτικης ΠΑΕ, αν κατέβει τελικά στις εκλογές θα είναι υπερκομματικός και παρά τον μεγάλο φόρτο εργασίας, αλλά και την ενασχόλησή του με τον Ολυμπιακό, σκέφτεται το ενδεχόμενο μιας και του αρέσουν οι ανατροπές...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News