default-image

Πετράκης: Είμαι χαρούμενος για τον Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
Πετράκης: Είμαι χαρούμενος για τον Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντιμέτωπος με την ομάδα που άρχισε τη σεζόν τέθηκε ο Γιάννης Πετράκης  σήμερα και γνώρισε την ήττα. Ωστόσο, σύμφωνα με τον προπονητή του ΠΑΣ Γιάννινα το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία δεδομένου ότι οι δύο ομάδες δεν έχασαν σημαντικές ευκαιρίες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Εργοτέλη για τα καλά τους λόγια. Ότι αφορά το παιχνίδι, ήταν ένα μέτριο παιχνίδι και όχι τίποτα ιδιαίτερο ποιοτικά. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε 3-4 ευκαιρίες για να σκοράρουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεχτήκαμε ένα γκολ από πέναλτι χωρίς ο αντίπαλος να κάνει ούτε ευκαιρία, όπως ούτε εμείς είχαμε ευκαιρίες στην επανάληψη. Πιστεύω ότι πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Εμείς θέλαμε να οριστικοποιήσουμε σήμερα την παραμονή στην κατηγορία αλλά δεν τα καταφέραμε και θα προσπαθήσουμε να γίνει αυτό στα τελευταία 2 παιχνίδια που απομένουν".

Σε ερώτηση για τον Εργοτέλη και την πορεία του, σχολίασε: "Παράλειψη μου που δεν αναφέρθηκα σε αυτό. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Εργοτέλη για τη νίκη και την εξασφάλιση της παραμονής. Ήμουν κι εγώ προπονητής της ομάδας στον πρώτο γύρο και είμαι χαρούμενος για αυτή την ομάδα. Πιστεύω ότι έρχονται καλύτερες ημέρες για τον Εργοτέλη".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News